Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Jaс колку што видов на Сител телевизија е утре,може сум грешка..

Да да,Среда е,се извинувам :kesa:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Утре ќе биде гласањето, а прогласувањето во среда. Барем така мислам.

Член од
10 декември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
1
Денес на Сител ќе оди последната Цивилизација, со Иван, а гости ќе бидат Јелена и Марко. Утре во девет е финалето. Ќе трае приближно до полноќ.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Толку беше водството за Тони на анкетата на официјалната страна на Срвајвор.

Andrej
8310 glasova. (44.04 %)
Goca 609 glasova. (3.23 %)
Katarina 1675 glasova. (8.88 %)
Toni 8276 glasova. (43.86 %)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Денес на Сител ќе оди последната Цивилизација, со Иван, а гости ќе бидат Јелена и Марко. Утре во девет е финалето. Ќе трае приближно до полноќ.
[video]http://www.youtube.com/user/mixbox011#p/u/2/Ff2uLrPre2c[/video]

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Толку беше водството за Тони на анкетата на официјалната страна на Срвајвор.

Andrej
8310 glasova. (44.04 %)
Goca 609 glasova. (3.23 %)
Katarina 1675 glasova. (8.88 %)
Toni 8276 glasova. (43.86 %)
Некако многу брзо заврши водството на Тони, ха :) -.-

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.558
Поени од реакции
11.537
еве нешто што дознав ама не е сигурно...наводно Тони го каснала некоја си змија мислам водна и едвај преживеал па сега ги тужел организаторите...ако знае некој нешто у врска со ова нека пише:salut:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
еве нешто што дознав ама не е сигурно...наводно Тони го каснала некоја си змија мислам водна и едвај преживеал па сега ги тужел организаторите...ако знае некој нешто у врска со ова нека пише:salut:
Кога се случило тоа?Дали додека биле на островот и додека имало борби?Мене не ми се верува зошто Тони цело време беше во форма и сите партал ги правеше.
Да го каснала,немаше шанси да се бори вака :toe:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.558
Поени од реакции
11.537
Кога се случило тоа?Дали додека биле на островот и додека имало борби?Мене не ми се верува зошто Тони цело време беше во форма и сите партал ги правеше.
Да го каснала,немаше шанси да се бори вака :toe:
па колку што разбрав при кај на шоуто а и ако памтиш и не беше баш добар нели беше од нешто болен?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
па колку што разбрав при кај на шоуто а и ако памтиш и не беше баш добар нели беше од нешто болен?
Mислам дека рече дека имал проблеми со желудникот и дека немал јадено со денови,чуисто се сомневам дека го каснала,секоја сезона слушам такви приказни.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.558
Поени од реакции
11.537
Mислам дека рече дека имал проблеми со желудникот и дека немал јадено со денови,чуисто се сомневам дека го каснала,секоја сезона слушам такви приказни.
и јас неверувам ама трач си е трач вреди да се провери )))) а заборавив и ова да го пишам демек се договарале да му платат за в јавност да не излезе

P

PewDiePie

Гостин
Овие што гласаат за Катерина да се паметни за Тони да гласаат ќе победи ама........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom