Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нешто во стилот демек ништо неправел, потполно неинтересен им бил, требало одамна да испадне бла бла бла а зашто ти неможеш замерки на Тонка да му најдеш? Заљубена си во него а? )))

Ццц одма скриени намери бе еј :)
Тони е најдобар таму, не сплеткари, не се глупира, седи мирен, зборува македонски. Никој не го очекуваше тоа од него. Значи буквално најдобро што можеше да не претстави, тој не претстави. Како да не го сакам? :)

браво за тони зен одлично се престави прво себеси пља и земјата од каде доаѓа. на крја на борбата со марко малку се виде дека у србија многу тешко поднесуваат пораз но барем сега за сега некој наш македонец победува иако мислам дека на крја како и во случај со претходните реалити шоуа нашите стигаат далеку ама не победуваат.

Е.ате храната :nesum:
Tи би јадел такво нешто?

Пријави се следна сезона и ке видеш :baeh:

Храна е се` што може да се јаде, без разлика дали изгледа убаво. :)
Би јадел, кога не би имал избор. Може малку, поради спицифичноста на храната и коселините кои може да ти се јават отпосле. :vozbud:

Да се пријавам, а? Не сум размислувал на таа тема.:pipi:

Зошто на Сител најавуваат VIP Survivor Special???

Па не беше многу гадна епизодава бе....онака по малку :)

За прв пат бивши Касуко во обединетото племе Путонг имаше шанса за црн или дупли глас и пак не успеаа. Се надевам дека сега кога се дома сфаќаат дека се нула во споредба со Баханди, и дека имаа среќа што ги сменија бар на ден Марко и Гоца со Никола и Бојана. Да не беше тоа некој од Касуко одамна ќе си идеше, а не цело време да јадат г*мна како они биле бољи а Баханди негативци... тоа помина но сепак сакав да си кажам...

Леле луѓе јас се пресмејав Тони коа збореше со Марко и Гоца за кошарката... Тони коа рече: Што се курчиш да ти ибам...(мислеше на Александра и Бојана) аххаха леле цар! :pos2:

Александра е фрик! Затоа треба да ја изгласаат :D

За племенскиот, мој тип: Александра и Бојана.
Пишувајте и вие, баш ме интересира што мислите кој ќе лета, ТОЈ ШТО ЌЕ ПОГОДИ ЌЕ ЈАДЕ ШПАГЕТИ СО БУБАШВАБИ! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom