Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштено
Ако мислиш за првиот имунитет што го имаше тој тајниот, она тој го искористи кога беше лажното соединување. Денеска го освои личниот имунитет и безбедна е на племенскиот совет.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.752
Поени од реакции
12.098
Ако мислиш за првиот имунитет што го имаше тој тајниот, она тој го искористи кога беше лажното соединување. Денеска го освои личниот имунитет и безбедна е на племенскиот совет.
на него мислев....не ја гледав таа епизода.....а за сега знам гледав

Z

Zoza

Гостин
se poveke sakam rokvata i bojana da izlezat aman pa uste zbori so andrej deka jelena dosla nepravedno do ujedinuvanje a nikola da ne dojde pravedno???? Andrej denes ja pretera aman covece so ti zgresil toni ziti se....vo vrska so igrata so kaza toni dobre sepak e realno vo pravo sekoj gleda da se socuva sebe ama posle so nikola koga zborese moze samo da kazam glupak :tapp:

goca dno mameto :nerv:

sto mislite koj e sledeci?jas tipuvam na Nikola vie?
a ke ima igra za crni/dupli glas be utre ili ovoj pat ke gi ostavat vaka?:raz:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не дека сум снагатор ко Тони, ама многу тапа фраер испадна шо ја држеше згрчена раката....сам се заеба.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Не дека сум снагатор ко Тони, ама многу тапа фраер испадна шо ја држеше згрчена раката....сам се заеба.
Со тоа мускулот е цело време напрегнат и троши повеќе кислород, а со оглед на тоа што мускулот на Тони(бицепсот) е доста обемен и навикнат е да троши повеќе кислород а со самото тоа и енергија нормално е да неможе да издржи подолго време, така!? :D Мене дури и ме зачуди како успеа и толку време да издржи... Како и да е Гоца ми иде на нерви незнам зашо..

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Е Гоца ништо не направи оваа епизода.
направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.
А што требаше да рече гласајте за мене?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Прочитав на групата на Фејсбук дека Бојана ке типува кој ке биде победник во борбата,ако победи автоматски ке добие личен имунитет.
Па блиску беше шо... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom