Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Денес Бојана во борба си освои личен имунитет.Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштено
Денес Бојана во борба си освои личен имунитет.Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштено
мислев на тајниот.....кој го има???Денес Бојана во борба си освои личен имунитет.
Ако мислиш за првиот имунитет што го имаше тој тајниот, она тој го искористи кога беше лажното соединување. Денеска го освои личниот имунитет и безбедна е на племенскиот совет.Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштено
на него мислев....не ја гледав таа епизода.....а за сега знам гледавАко мислиш за првиот имунитет што го имаше тој тајниот, она тој го искористи кога беше лажното соединување. Денеска го освои личниот имунитет и безбедна е на племенскиот совет.
Е Гоца ништо не направи оваа епизода.goca dno mameto :nerv:
Со тоа мускулот е цело време напрегнат и троши повеќе кислород, а со оглед на тоа што мускулот на Тони(бицепсот) е доста обемен и навикнат е да троши повеќе кислород а со самото тоа и енергија нормално е да неможе да издржи подолго време, така!? Мене дури и ме зачуди како успеа и толку време да издржи... Како и да е Гоца ми иде на нерви незнам зашо..Не дека сум снагатор ко Тони, ама многу тапа фраер испадна шо ја држеше згрчена раката....сам се заеба.
направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.Е Гоца ништо не направи оваа епизода.
А што требаше да рече гласајте за мене?направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.
Па блиску беше шо... :pos2:Прочитав на групата на Фејсбук дека Бојана ке типува кој ке биде победник во борбата,ако победи автоматски ке добие личен имунитет.
Дајте линк да ја гледам епизодата од вчера, заспав нек си ебе матер.