Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштено
Денес Бојана во борба си освои личен имунитет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислев на тајниот.....кој го има???Денес Бојана во борба си освои личен имунитет.
Ако мислиш за првиот имунитет што го имаше тој тајниот, она тој го искористи кога беше лажното соединување. Денеска го освои личниот имунитет и безбедна е на племенскиот совет.
goca dno mameto :nerv:
Не дека сум снагатор ко Тони, ама многу тапа фраер испадна шо ја држеше згрчена раката....сам се заеба.
направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.Е Гоца ништо не направи оваа епизода.
направи направи..имаше еден дел кога зборуваа Јелена,Катерина и Гоца за племенските совети и како ќе ги исфрлаат полека бившото племе Касуко па Гоца рече дека ќе дојде тој ден кога ке останат само тие 5 мина од Баханди па ќе мораат да гласаат за Марко и Тони..на ова Катерина рече дека не се согласува и да не сметаат на неа.
Прочитав на групата на Фејсбук дека Бојана ке типува кој ке биде победник во борбата,ако победи автоматски ке добие личен имунитет.
Дајте линк да ја гледам епизодата од вчера, заспав нек си ебе матер.![]()