М
Мартин`
Гостин
Него искрено и мене жал ми падна вчера за Марко, каква фаца направи човекот
zosto ne me cudi takvo nesto od Goca? :raz:Читам Гоца ќе почнела да лобира шут карта да им дадат на Марко и Тони, и секако Катарина не се согласила .
Ако држи каменче во рака тоа значи изгледа дека ке го пратат да го бара Тајниот Имунитет.sega ja gledav najavata na sitel i nekako epten ne jasno dadeno vidov deka Toni drzese do kraj ostanati bea malku ama posle toa kako da go vidov i so kamernce vo raka a?
Ако држи каменче во рака тоа значи изгледа дека ке го пратат да го бара Тајниот Имунитет.
Јас па мислам дека Тони ќе победи
ќе бидат точни од вчераБарем еднаш, само еднаш да беа точни сител ... цел живот доцнат со програмата цццц !!
Чекај малку...не го има Бојана имунитетот??? јбг доста епизоди имам пропуштеноАјде Кача најди го имунитетот кукло. Можеш ти!
WTF е со Бојана и имунитетите? Срам да им е на машките таму, беа победени во физичка игра од женски.
Само можам да кажам браво за Александра и дека повеќе сакав она да победи веќе кога Тони испадна.
Андреј се повеќе и повеќе го кодоши Тони, ја сумњам у тоа шо викате вие дека Андреј и Тони останале во добри односи.