Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Утре ништо чудно овие од екс Касуко да го гласаат Тони ... посебно Андреј и Никола

В

Вори

Гостин
Гледајте ја идиоткава Гоца како лаже еј...вика демек шепотела со Андреј и тој и кажал дека ќе гласа за Никола и дека не го интересирало веќе старото племе.А,самиот Андреј пред камера изјави дека тој никогаш не би гласал за некој од старото Касуко,па макар да е загрозен самиот.

Z

Zoza

Гостин
so obzir na toa sto katerina ja procita veke Goca a nikako ne odi protiv toni se si mislam deka e mozno i taen da mu pokloni u znak "prijatelska" ljubov prema nego :) utre ocekuvam Nikola da kaze bye bye na plemeto...i se poveke sum sigurna deka Aleksandra ke bide so Goca poveke i ke se drzi do kraj...se nadevam deka Toni stignal do finale :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.752
Поени од реакции
12.098
абе овие од советот ќе го изгорат Катето утре :pos2:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Оваа Катерина е доста опасен играч а и доста паметна свака част,иако мислам дека требаше бар на некој да каже дека има таеан имунитет али она знаее што праи..Како и да е на крај сите ќе се испукаат,а најважно е да имаш тајни така да кој ќе го најде следниот(ако има) мислам дека тој ќе биде победник на ова шоу..

M

Moon Child

Гостин
Нешто не ми е јасно... Ако Бојана му го даде имунитетот на Никола, дали ќе смеат неа да ја исфрлат?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нешто не ми е јасно... Ако Бојана му го даде имунитетот на Никола, дали ќе смеат неа да ја исфрлат?
Ако му го даде нема да можат за него да гласаат али за неа Да..

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.550
Поени од реакции
11.525
да да ке смејат да ја избркаат....дај боже никола да го исфрлат утре фууууууууууј неможам повеќе да го гледам:tapp:

M

Moon Child

Гостин
Мислам дека Никола ќе летне. Бојана е итра, не би се загрозила себе за него. Инаку прашав оти како што разбрав, ако го гласаат Никола и Бојана го спаси, ќе има уште едно гласање. Поим немам, којзнае што сум слушала, сум измешала работите и нелогично ми дојде :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
леле вистина е кога се збореше дека гоца победила растур праци со двете племиња ги сплеткари

Z

Zoza

Гостин
Milos ama prasanje i sprema na Katerina :pos: osekam oti zalnata ke se zdrvi nema da znae kako da reagira...gledam nekoj kaza deka mozebi trebala da kaze oti go nasla...bas ne trebase ja videvte Goca?Odma istrca demek i falila bla bla i odma prasanje:go najde? a i sama katerina poleka pocna da ja spojuva cela slagalica i jasno i e deka goca ne e taa sto se pravi...

Nego ne ve iznervira koga go opcuja Marko oti covekot ja vikna vo voda kaj sto bea celo Bahandi? Mislam spored mene epten kreten e zenava nekako od den za den se poveke nemozam da ja smislam :nenene:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Milos ama prasanje i sprema na Katerina :pos: osekam oti zalnata ke se zdrvi nema da znae kako da reagira...gledam nekoj kaza deka mozebi trebala da kaze oti go nasla...bas ne trebase ja videvte Goca?Odma istrca demek i falila bla bla i odma prasanje:go najde? a i sama katerina poleka pocna da ja spojuva cela slagalica i jasno i e deka goca ne e taa sto se pravi...

Nego ne ve iznervira koga go opcuja Marko oti covekot ja vikna vo voda kaj sto bea celo Bahandi? Mislam spored mene epten kreten e zenava nekako od den za den se poveke nemozam da ja smislam :nenene:
епа не си приметил дека таквите све победуваат?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Гледајте ја идиоткава Гоца како лаже еј...вика демек шепотела со Андреј и тој и кажал дека ќе гласа за Никола и дека не го интересирало веќе старото племе.А,самиот Андреј пред камера изјави дека тој никогаш не би гласал за некој од старото Касуко,па макар да е загрозен самиот.
Па може Андреј пред Гоца лаже. Може си има тактика човекот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom