Ако му го даде нема да можат за него да гласаат али за неа Да..Нешто не ми е јасно... Ако Бојана му го даде имунитетот на Никола, дали ќе смеат неа да ја исфрлат?
да да ке смејат да ја избркаат....дај боже никола да го исфрлат утре фууууууууууј неможам повеќе да го гледамНешто не ми е јасно... Ако Бојана му го даде имунитетот на Никола, дали ќе смеат неа да ја исфрлат?
епа не си приметил дека таквите све победуваат?Milos ama prasanje i sprema na Katerina osekam oti zalnata ke se zdrvi nema da znae kako da reagira...gledam nekoj kaza deka mozebi trebala da kaze oti go nasla...bas ne trebase ja videvte Goca?Odma istrca demek i falila bla bla i odma prasanje:go najde? a i sama katerina poleka pocna da ja spojuva cela slagalica i jasno i e deka goca ne e taa sto se pravi...
Nego ne ve iznervira koga go opcuja Marko oti covekot ja vikna vo voda kaj sto bea celo Bahandi? Mislam spored mene epten kreten e zenava nekako od den za den se poveke nemozam da ja smislam :nenene:
епа не си приметил дека таквите све победуваат?
Па може Андреј пред Гоца лаже. Може си има тактика човекот.Гледајте ја идиоткава Гоца како лаже еј...вика демек шепотела со Андреј и тој и кажал дека ќе гласа за Никола и дека не го интересирало веќе старото племе.А,самиот Андреј пред камера изјави дека тој никогаш не би гласал за некој од старото Касуко,па макар да е загрозен самиот.