Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
SPOILER] од другар на Тони разбрав дека он ке победи SPOILER]

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

Најавата за идната епизода. Колку што можам да видам при крајот на видеото во играта најдобро се држи Бојана така да мислам дека она ке победи :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
мене па ми изгледа као Тони да е победник во борбата, Андреј го даваа како зема коцка што значи непобедуе а тој е после Тони најјак, ќе биде интересно
а може Бојана да победи дека ќе има и некаква предност во борбата бидејќи вчера на аукцијата доби предност

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Повеќе брадата си ја напраи со лижавчето неголи он што лижеше :) Не озбилно голема брада пуштил.

Иначе луѓе за жал глеадам по коментариве на survuvor.rs повеќето луѓе се за Андреј неголи за Тони. Можда затоа што е србин а ова е српско шоу а и по коментариве читам, Андреј и бил некако позабавен, поинтересен натпреварувач за разлика од Тони кој исто така бил ОК натпреварувач...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Повеќе брадата си ја напраи со лижавчето неголи он што лижеше :) Не озбилно голема брада пуштил.

Иначе луѓе за жал глеадам по коментариве на survuvor.rs повеќето луѓе се за Андреј неголи за Тони. Можда затоа што е србин а ова е српско шоу а и по коментариве читам, Андреј и бил некако позабавен, поинтересен натпреварувач за разлика од Тони кој исто така бил ОК натпреварувач...
Па јас се обидував тоа до сега да го кажам ама некои не го сфакаа тоа ко што треба.Андреј мене ни малку не ми е интересен ама ај,кога ние Македонците не можеме да се држеме и гласаме тогаш некој друг ке победи.Секоја чест на Србите за тоа,секаде ги подржуваат нивните натпреварувачи за разлика овде приказната е друга.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644

Не се согласувам.... можда повише коментари има за Андреј да, ама анкетите кога ги ставаат Тони е далеку пред Андреј или кој било друг :wink:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Абе недевам пари за галасање за реални шоуа па што сака нека е. Ќе давам 50 денари или колку и да е зашто ? За да гласам некој да земе 50 000 евра ? Подобро ќе си купам една милка со тие пари. А Тони ако е најдобар таму може да се потруди да остави најдобар впечаток кај сите и да победи со помош на гласовите на натпреварувачите. Ќе ми биде мило ако победи Македонец не викам не. Ама да давам пари за една обична игра... подобро не.

Z

Zoza

Гостин
ok ama oni Andrej go znaat od poodamna a slusam deka imal nekoja epten interesna emisija taka da moze zatoa velat deka e pointeresen go imat gledano poveke pati mada iskreno i vo survivor se ima nekoi blic idei de majmuni de kokosi pa im e interesen...ali sepak ima i dosta srbi koi se za Toni barem ja sto citam i pod videa na youtube i na forumi nema golem broj na hejteri a ima dobar broj na fanovi ali sepak kolku ke glasat za nego e golem znak ????

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Читам Гоца ќе почнела да лобира шут карта да им дадат на Марко и Тони, и секако Катарина не се согласила :).

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
а тони да си напраи постер со тоа лижафката под итно, Марко у тоа кадичето ко слон укупатило
Марко стварно смешен беше :))
Водителот им рече дека мораат одма да јадат, не беше од Тони одлуката. И се гледа дека човекот е изгорен за благо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom