Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Се на Бојана и се паѓаат вакви некој награди за имунитет...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Не сте свесни колку ми падна жал за Марко! А оваа Бојана испаѓа нешто паметна и праведна а уствари коа ке видите си лечи комплекси против Марко од поетокот... Коа беа две племиња само против него збореше како праќал женски на сам остров. После му ги зема шуркикените во игра, сеа и ова. Се виде ептен криво му падна ама ај Бојана ионака ке си оди нареден племенски....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не сте свесни колку ми падна жал за Марко! А оваа Бојана испаѓа нешто паметна и праведна а уствари коа ке видите си лечи комплекси против Марко од поетокот... Коа беа две племиња само против него збореше како праќал женски на сам остров. После му ги зема шуркикените во игра, сеа и ова. Се виде ептен криво му падна ама ај Бојана ионака ке си оди нареден племенски....
сеа нели и се падна некаква предност ах која среќа ја има

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па јасно беше дека ќе му ги земе парите или на Марко или на Гоца. Најмногу пари имаа. За џабе се лутеше Марко сега.
П.С. Дај ако најдете слика од Тони со тоа лижавчето објавете ја.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Па јасно беше дека ќе му ги земе парите или на Марко или на Гоца. Најмногу пари имаа. За џабе се лутеше Марко сега.
П.С. Дај ако најдете слика од Тони со тоа лижавчето објавете ја.
И Јелена и Катарина мислам оти имаа по 5000.. А Марко играше најпаметно.. Како само го натера да даде Тони 3,800 за лижавче (иако не знаеше оти е лижавче) и Андреј 4200 за кокошката.. Виде оти се инатат и двајцата и ги заебаваше цело време, знаеше оти нема да се откажат до крај..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
42000 би дал и ја вреди цела кокошка, а Тони се заеба али тоа е тоа... А што не му зема пари на некој друг? И овој Никола ми иде на нерви сере за тортата ќе се жртвувал, а сите једи ти једи ти а после серат, ахх абе срцево ми се испунува коа знам дека имаме најјак и најпоштен играч - ТОНИ!!!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Зошто Александра одбра да земе едно парче торта за неа отколку цела торта за сите?
За Гоца жал ми падна.
Никола ух :drk::drk:
Тони и лижавчето ахахаххаха се пресмеав. Али сака човекот благо, вика боже ова отколку кокошката.
Марко изреагира многу бурно, не му требаше тоа.
Един брука, чул за Достоевски?

Z

Zoza

Гостин
Toni si e car kolku mu se izraduva na lizavceto :pipi: i odigra fer koga kaza mene pismo ne jas si dobiv poso mislese deka Goca ke zema za nejnoto pleme...Bojana sta reci od denes sto poskoro sakav da i vidam grb mameto i podmuklo :nerv: a se na se edin dobra igra balet tuku milo mi bese biljana na kraj sto mu ja plesna :vozbud::vozbud::vozbud:

Andrej od denes go pocituvam poveke kolku si ja saka zenskata nego citav intervju pravilno ime mu bilo Vladimir ama radi emisijata so ja vodel moral pred 5 godini da se prekrsti vo Andrej :toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Абе Марко немаше повеќе од 4000, па затоа не даде повеќе за лижавчето односно неокриената понуда, сепак и да имаше не верував дека ке оди, па ништо не загуби толку и Тони, малку се заеба али нема веза, лижеше цело време. Хаха.
Интересно беше.
И мене ми падна жал за Марко, од почетокот Бојана си игра со него. Инаку Един добро го построија тие таму, па дури се буне, бил фер играч цц.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
42000 би дал и ја вреди цела кокошка, а Тони се заеба али тоа е тоа...
Е што се заеба, Јелена, Катарина останаа без ништо, само со пари. Он барем лижавче зеде. Боље да купи лужавче за речиси 3000 отколку да му останат парите ништо да не направи со нив.

O

Orion.

Гостин
Што и е на оваа Бојана бе ?? Зашто му ги зема сите пари на Марко? Зашто не му ги зема парите на Роквата кој изеде хамбургер или на Андреј кој изеде цело ебано пиле? Што и е проблемот глупа овца !! И Гоца требаше едно писмо на Марко да му даде поради тоа шо дечкото ги изгуби сите пари а другите две писма нека бидат лотарија!

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Тони некако повеќе играше од забава отколку што беше гладен или жеден. Нели видовте се заебаваа цело време со Марко, али после Марко се избедира кога Бојана му ги зема парите.
Един го гледам и жал ми паѓа за дечкото, го посран гулаб е тамо, овие му командаат му прават што сакаат овој само ќути и потврдува. Се гледа дека не е убаво пречекан тамо.
А и да остај што не чул за Достоевски, али Србин е, а незнае која година е првото српско востание.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom