Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Една работа ме замисли, Един можеби е лош и одвратен, ама не е дволичен воопшто, заразлика од Гоца. Таа на секој може да му забие нож во грб. Ја би сакал Гоца одма да лета, оти ако не ја избркаат на време има да направи раздор во Срвавјвл.
Гледај ја вечершнава епизода и пак кажи го ова. Само тоа ќе ти го речам.
Многу се за никаде и двјацата.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Мене се повеќе и повеќе ми личи дека она информација Гоца,Катарина,Андреј,Тони се во финале ќе испадне вистина. Е сега како во таа ситуација Марко и посебно Јелена ( нели е дел од кланот Гоца/Катарина) испаднале а Андреј останал ќе биде интересно да се види.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Еве ја 28 епизода
http://mesto.com.mk/search_result.php?query=survivor+vip+28+epizoda&type=videos
http://mesto.com.mk/search_result.php?query=survivor+vip+28+epizoda&type=videos
Ја качуваат и 29-та:vozbud: Ќе пуштам линкче ако ја дочекам целата...зошто заспивам на тастатура

--- надополнето ---

Конечно...29. епизода...повелете:
http://mesto.com.mk/search_result.php?query=survivor+vip+29+epizoda&type=videos

Искрено многу мерак ми се направи. Одмазда во права смисла на зборот.
Која ја даваа вчера на сител?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Која ја даваа вчера на сител?
Вчера 28, а вечер ќе биде 29та

Иначее ја изгледав и 29тата и баш ми е мило што овие Касуко почнаа малце од малце да се караат. Цело време беа со приказна ние многу се сакаме, сложни сме, најдобри сме и такви глупости и само јадеа го*на за Баханди. И мило ми е за лигушот Един!

Z

Zoza

Гостин
Вчера 28, а вечер ќе биде 29та

Иначее ја изгледав и 29тата и баш ми е мило што овие Касуко почнаа малце од малце да се караат. Цело време беа со приказна ние многу се сакаме, сложни сме, најдобри сме и такви глупости и само јадеа го*на за Баханди. И мило ми е за лигушот Един!

najdobro vo se e toa sto vecerva Andrej ke svati nekoi raboti (sea otako ke go nema edin jas mislam on se poveke ke bide so Toni i Marko ) ali da ne otkrivam sto kako samo obratete vnimanie na zborovite na Marko i objasnuvanjeto zosto na edin mu dava crni glas ;)

P

PewDiePie

Гостин
Затоа што се плашаат од најсилниот :icon_mrgr
Не смеат бе,Катерина очите ќе им ги извади на сите :tv:
Ќе видите денес ќе има игра со прашања и ќе има прашање кој е најмрзлив натпреварувач и сите за Тони ќе речат само Катето наше не,и Бојана и вика па добро тоа ти е исто ко Никола да би рекол за мене :pos2:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Абе море не туку пишите пред време, чекате на сител да оди после пишувајте :)
Толку сте загрозени што гледате на фокс и овде сега раскажувате. Ај не гледам вечер :) :) :)

Тони и Катерина во финале ќе одат гледав на филипинска телевизија :) :) :)
сиииигууурноооо

O

Orion.

Гостин
Тони требаШЕ да си ја фати Кача. Се гледа дека го свиѓа и топ цура е:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom