Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мило ми е сега шо се изедначени т.е. Тони екипата е појака за нијанса , ама она Гоца ми иди да претрчам до островот и на лице место да ја заколам лицемерка невидена:nerv:

Гледам сите ги мразите копиљациве ( Един и компанија ) :pos2: јбг сега ќе биде јако..... само малку ми е жал Милош што не влезе со овие ама тоа е

Супер за Тони и Марко. Ја мислев Биљана ќе ја избере и некако ми падна жал за неа, ама мислам дека освен што му пушти на Тони да победи, вака сакаше и да им врати на своите што ја избркаа. Можеби Тони тоа го прочита и затоа го избра Марко.

Инаку, да сум ја Тони и да би победил на шоуво, би и дал на Биља 10 000 евра поклон, оти до сега она најфер испадна од сите. :)

Видов дека Гоца збори ама не ја слушав.
Може некој да ми каже што точно збореше?
А се приметуваше од самиот старт дека Гоца е авторитетна личност, дека прави сојузи, дека се меша во се, малку е злобничка и лицемерна, така да реално и фините не се за на преживеан. Тактичар мора да си.
Мене Гоца ми е баш жена за на преживеан.
Замислете си дека сте на островот таму и вие ќе барате пријатели и вие ќе сакате да не ве исфрлат, така да до негде нормални се сите работи. Кога се чуствуваш загрозен си бараш сојузници. Гоца не е добра во игрите, она е најдобра во зборење и зборење и зборење. Така да мора да го искористи тоа :tv:

Супер е што се вратија Марко и Тони,најдобрите играчи во овој Сурвајвор. Ептен мерак ми направија.
Идиотите од Касуко сега се готови во борбите :vozbud: Им се врати убаво тоа што на нефер начин дојдоа во предност,кога ги сменија Марко и Гоца со Бојана и Никола.

Чул те Господ :)
Таман сеа Тони си има другарче во тоа советот (врски), Милош. Он има да ги наговара за све најбољи за Тони :)
Ама па ако гледаме така, Кнез е тука... он изгледа уше памти, „лицемерен.“

Ма ќе видиме... Како и да е, за едните вистинскиот Survivor трк почнува а за другите вистинскиот одмор тек почнува. хах

da ama knez kaza za nego bile moralni pobednici nikola i marko taka da od negov muabet e jasno deka ni Marko ni Nikola ne se dosli do finale...taka da mozebi ke glasa za Toni ako stigne do finale

Супер е што се вратија Марко и Тони,најдобрите играчи во овој Сурвајвор. Ептен мерак ми направија.
Идиотите од Касуко сега се готови во борбите :vozbud: Им се врати убаво тоа што на нефер начин дојдоа во предност,кога ги сменија Марко и Гоца со Бојана и Никола.

Сега секој посебно ке се бори нема веке 2 племиња него 1..

jas sum ubedena deka Biljana namerno popusti na Toni samo da im se odmazdi na Kasuko sto ja isfrlija bes da i dadat sansa da se pokaze...sea mi e jasno i zasto edin kaza deka edinstevno sto zali od survivor sto glasal za Biljana ...:)

Milan Milos Vesna iBiljana ne saka da se vratat zatoa i gledea da sto poskoro izlezat od igrava....Knez jbg nema sila,za Marko mi stana mnogu zal koga vidov kako racite mu se tresat ama znaev deka Toni ke go zema od spicava so ja gledav...blagodarenie na Sitel :)

--- надополнето ---

i sea ke gledame eden den borba za licen IDENTITET :) drug den borba za crni dupli glas i izbacivanje ke bide zanimlivo sega site ke gledat za sebe da si pobedat

--- надополнето ---

i sea ke gledame eden den borba za licen IDENTITET :) drug den borba za crni dupli glas i izbacivanje ke bide zanimlivo sega site ke gledat za sebe da si pobedat

сега изгледа ако изгубат во борба касуко баханди ке одлучи кој да го изфрли така ?

сега изгледа ако изгубат во борба касуко баханди ке одлучи кој да го изфрли така ?

taka :)

--- надополнето ---

http://www.survivor.rs/video/view/646-Džentlmensko-damski

evo go videoto kade Biljana popusta i Toni pobeduva....na pocetok na videoto Biljana se im se obraka na Kasuko:jel cete me opet izbaciti ako se vratim ?

--- надополнето ---

opet ja 01:53 08-12
ja sam makedonac i mogu da kazem za tonija da je najgori tamo.stvarnonisko sto nije glupak izabrao bilju

уште еден глупак кој отишол на српски форум да пљува по Тони и тоа со течно српско македнски речник :tapp:

па мајка му стара да сакаше Билјана да се врати шо ке се откажеше од играта...плус ви поставив видео каде они им се обрака на Касуко:ако се вратим јел чете ме одма избацити.....значи не им е простила и се гледа дека НАМЕРНО направи Тони да се врати само да им се одмазди....жената е школувана бе паметна е и не сака да има работа со пропаднати одбојкари и со народнаци...па со најако оружје им се одмазди-ТОНИ И МАРКО :vozbud:

Нека си рачуна Тони дека добива барем два гласа од " Велико Вече " Марко и Милош :wink:!

Добро е што Tони беше одредено време во новото кралство, т.е сега со членовите на "велико вече" и доста добро се постави таму, до сега никој нема нешто лошо кажано, освен оној мал да го наречам конфликт со Кнез но мислам дека и тоа се реши. Дури и овие од касуко го пофалија дента кога испадна како добро го поднел поразот и сето тоа е голем плус за него. А го има и Милош што може да лобира кај овие од "велико вече". Во секој случај ако остане Тони у финале со уште двјца касуковци мислам дека ќе има реални шанси за победа, тука ќе му бидат сигурни гласовите од Марко, Милош, Кача, Јелена, Гоца, и ќе остане на Милош да излобира кај Милан и кај Биља кај нив има реални шанси зашо може да се каже дека се "гневни" зашо ги исфрлија и Тони е победник :D
Добро е си напраив филмче сабајлечки. Во секој случај најинтересниот дел од SURVIVOR доаѓа :D

А која цура се избацува со: „Боље да нам се Биља вратила“ !? Се слуша во моментот кога Тони ќе застане во новото племе.

А која цура се избацува со: „Боље да нам се Биља вратила“ !? Се слуша во моментот кога Тони ќе застане во новото племе.

Мислам дека Весна дрољетината стара го рече тоа.

Инаку каков мерак аууууууууу хахахахаха Биља им го спопика до крај ! Алал да и е.

Милош беше јак му вика на Тони те чекам на аеродром немој да се зезаш таму,демек у стил стеги се и победи ! ццц го засакав човеков жими се,втори омилени ликови после Тони ми се тој и Биља. Мераци!!!!!!!

Мислам дека беше Бојана,ако не се лажам.Не сум толку сигурна...
Касуко ептен се изненадија кога ги видоа исфрлените членови назад а уште повеке кога се вратија Тони и Марко назад посебно на Един кој се избаци со коментарот дека не заслужувачле шанса.Некому му фуфка:icon_lol:
И браво за потегот на Билјана.Тоа ретко се случува во такви натпреваруавња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom