Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Значи колку педерски ја свртија играта во корист на Касуко,нефер ги исфрлија најдобрите борци од Баханди, Марко и Тони :toe:
Да не правеа такви глупави преместувања,Касуко сега ке имаа 3 и ке се соединеа со мнозинството од Баханди.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Леле ја се извињавам, не сум видела дека се поздравиле. А како испадна дека Андреј и Тони се најслаби? У која игра?
Истата игра..

Иначе, едноставно не е фер.. Сеа Касуко се појаки во секоја еб*на смисла.. Да беа Марко и Тони имунитет немаше да видат, ебаим среќлиите..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Поглупа ИГРА од ова немам видено, многу се изнервирав.
Како можи за топката кога се бореа кој ке даде гол, да се тепат едни со други ? Тоа го нема во ниедна игра па и во цел свет бе, брејјјј ама глупости прават, боље да се туркаат едни со други кој ке се избутат.

ХАХА, Гоца е прљава, ја соблакаше на Катерина, а па таа си вадеше кал од П

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
едно топче го балансираа и на кој прв му падна тој ќе се бори со другиот од другото племе. На Тони и на Андреј им падна топчето и во меѓусебна борба испадна Тони. А и Бојана го искористи имунитетот, па сега тој е пак во игра и Милош ќе оди да го бара :)

Тони испадна во една од најглупавите игри која можеле да ја измислат.
Абре видов ова. Фала ипак. Прашањето ми беше - зошто баш Тони и Андреј ја играа таа игра. Некој погоре рече дека биле најслаби од племињата. Како се докажало дека се најслаби?

--- надополнето ---

Глупо беше тоа што Гоца се затрча да се тепа. Требаше топката да ја гура. Фактички борбата беше 1 на 1.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Абре видов ова. Фала ипак. Прашањето ми беше - зошто баш Тони и Андреј ја играа таа игра. Некој погоре рече дека биле најслаби од племињата. Како се докажало дека се најслаби?
Истата играа ја играа секој по племе, и Тони му падна кога играа задно со неговото племе, и се најде во бараж од другото, кој исто така ја играше истата игра, и тоа беа Андреј и Тони. Шо има нејасно ?
Глупо беше тоа што Гоца се затрча да се тепа. Требаше топката да ја гура. Фактички борбата беше 1 на 1.
ОВА Е НАЈГЛУПАВА ИГРА !

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Истата играа ја играа секој по племе, и Тони му падна кога играа задно со неговото племе, и се најде во бараж од другото, кој исто така ја играше истата игра, и тоа беа Андреј и Тони. Шо има нејасно ?
Ааааа јасно е. Фала на сите што ми објаснувавте.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Се поздрави со сите само не се поздрави со сликарката

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ајде реално да правиме муабет. Јес да на Баханди им ги исфрлија двајцата најјаки на еден мноу глуп начин, ама во денешнава борба кога Тони испадна секој беше загрозен, беше прашање на психата мислам. Зезна Тони и таа е.
Е сега малку наназад вратете се. Кога беа сите во игра и кога немаше уште овакви глупости, касуко освојуваа награди, а баханди имунитет, шо ќе каже дека Касуко не се толку слаби, сепак имаа ист број на борби освоено, само шо сите нивни беа без за награди, а на овие за имунитет.
Инаку ајде Максимус убаво кажа дека сега е помотивиран и дека сака да се врати назад. А во Новово Кралство единствена пречка за тоа му е Марко, другите сите ќе ги преслуша без проблем.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се поздрави со сите само не се поздрави со сликарката
Убаво си кажа се поздрави со сите и на крајот од постот го усра претходно напишаното. Со сите се поздрави човекот... и што сега битно е тоа?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас мислам оти ќе вратат повеќе натпреварувачи од Кралството... тоа повеќе мислам на 2 или 3. Меѓусебе ќе има некоја борба и кој ке се покаже како подобар, ќе му дадат нова шанса.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Туку сега се деси тој шо ќе испадне утре од БАханди,да се приклучи кон новото кралство.....а овие трите да се приклучат кон Касуко...и да има 2 племиња.....Во едното 7,во другото 8,и да се борат така до крај.То со соединувањето мојт да е фарбање,за да психички се оптоварувет со то...:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А замислете овие од Новото Кралество се натпреварувачите кои ќе се борат за награда? А тие што ќе останат од Касуко бидат елиминирани? Некоја нова заплетка од страна на продукцијата....

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Абре ајдеее :(
Како можеше баш Тони онака да згреши. Од сите оние шо врска нема, баш Тони се најде да згреши. Иначе лоша тактика имаше Тони. Според мене тоа беше пресудно, односно рацете ги држеше неправилно за разлика од Андреј кој во последниот дуел со Тони многу подобро ги држеше рацете.
А сега не ми е јасно дали овие од Ново Кралство че има некакви шанси да се бора за да победа. Оти "Ново Кралство" укажува на то дека понатаму како племе че треба да се бора.
Му посакувам на Милош да го најди имунитето и да ја исфрли ГОЦАААААА :mad:
ПАК СУМ ЗА ТОНИ. НАЈДОБАР Е! БАШКА ДВЕ ЖЕНСКИ КАКО ЈЕЛЕНА И КАТAРИНА ЧИМ ПЛАЧЕА ЗА НЕГО, ЗНАЧИ .... :D :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom