Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
А зошто Бојана се одбрала сама себе и Никола да не играат?
Ако се мисли за времето додека беа во племето Баханди Бојана го стори тоа зашто мислела дека Баханди ке биде ослабнет без нивното играње(мислам дека ке е така)за да изгубат Баханди и психички да паднат и да победува Касуко.
За Тони нема што да кажам,веке се е кажано.Генерал Максимус,Бог,Звер,Цар...од прва ги погоди сите.
Мило ми е што Кнез го искараа,нема веке кој да им пречи,кутрата Катарина се уште не го заборавила тоа со караокето :icon_lol:
Цел живот ке го памети.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
а ја видовте ли Гоца како се смееше под мустак кога го избавија Кнез немамо мило и беше

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Баханди кое ќе треба да иде на Племенски совет, мислам дека ќе го шутнат Кнез. Стварно нервира више. Он ќе и го зима микрофонот на Катерина, маме ли му.... :nerv:
Што било бе ова со микрофонот?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Што било бе ова со микрофонот?
При една победа Баханди доби награда микрофон звучници и телевизор за да можат да се забавуват,Катарина се спремаше да почне да пее пошто сакала да се научи, Кнез и го зеде микрофонот од рака за да тој пее, Катарина многу се навреди од таа постапка.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Незнам што би заклучил од најавава http://www.survivor.rs/video/view/524-Najava_6._nedelje

Андреј му вика на некој да го напушти шоуто одма, а ги даваат Јелена и Катерина плачат.... Нејќам да е Тони тој што ќе испадне :toe:.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
Оваа најава е за 6 недели изгледа е од повеќе епизоди

P

PewDiePie

Гостин
Изгледа една од Јелена и Катерина ќе испадне затоа плачат.

P

PewDiePie

Гостин
Можда Тонка змија ќе го касне :)
Можда ама не верувам дека за тоа плачеа во снимката затоа што изгледаше како да стојат и да чекаат една од нив да исфрли Андреј.......барем мене така ми изгледаше.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Незнам што би заклучил од најавава http://www.survivor.rs/video/view/524-Najava_6._nedelje

Андреј му вика на некој да го напушти шоуто одма, а ги даваат Јелена и Катерина плачат.... Нејќам да е Тони тој што ќе испадне :toe:.
Ко што гледам во коментариве, Тони е омилен и меѓу Србиве. Един ептен е идиот. Ич не го сакам. Зашто бе од клипот заклучивте дека Тони ќе испадне? Од ништо тоа не можеше да се заклучи. Тони единствено го покажаа гол, кога се облакаше.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Ко што гледам во коментариве, Тони е омилен и меѓу Србиве. Един ептен е идиот. Ич не го сакам. Зашто бе од клипот заклучивте дека Тони ќе испадне? Од ништо тоа не можеше да се заклучи. Тони единствено го покажаа гол, кога се облакаше.
Не мислев баш да испадне, како што спомна некој има шпекулации дека ќе го касне змија и така ќе мора да си отиде од игра...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не мислев баш да испадне, како што спомна некој има шпекулации дека ќе го касне змија и така ќе мора да си отиде од игра...
Не мора да си отиде.
Пишуваше и на ФБ дека го каснала змија, ама ќе примал инекција и ќе се врател во племето. Ќе видиме.
Треба и земјотрес да се случи и да излезат сите животинчиња, мислам дека тоа кај и да е треба да се случи, а може и баш тогаш Тони ќе е каснат од змија.
Абе нема да испадне Тони, јас верувам дека е во финале или ако не, тогаш меѓу последните испаднати :)

A Toни во едно интервју на прашањето со кој најмногу се дружел додека бил на островот рекол со Катерина :)))

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Не дека е наш ама Тони е ЅВЕР!!!
Од сите таму најдобар е , како во игрите, така и во однесувањето. Смирен си е и не се меша секадe, си гледа од страна и си прави некои планој. Иначе најмногу би ми било мило ако Тони и Катерина се фата и да си се зема. Нека земи нека мисли таму како да ја фати , онаква убавица не се пропушта.
Мој фаворит е Тони.
А најмногу ме нервира Един (и компанијата од Касуко) и Гоца од Баханди.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Абе оставете го Тони, се гледа дека си ја сака девојката, или барем си ја почитува, не ја прави будала пред камери. Најмногу ќе го сакам ако не се смува со некој на островов. Колку сака нека е згодна Катерина. Иначе фина е она, нели изјави дека пре би сакала Тони да победи отколку она.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom