Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Кнез фаца Прајслес,, :pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Кнез кажа дека верува на Тони само да не му дае црн глас затоа Тони рече лицемерие и за друго веројатно.Ама се заеба со имунитетот хаха сеа ќе брка комарци.

Z

Zoza

Гостин
dobra epizoda najdobro koga Toni kaza deka gleda licomerie i sebicnost kaj Knez bes da kaze sto kako...Knez:kad sam pricao za Marko i Goca neznam...Toni-JAS ZNAM aaahahaahahah

Milos:ja sam sam sebi heroj kad sam uspeo da podnosim Kneza 16 dana ahhhihih

takita najvise verujem u Toni (u sebe molam te ne mi davi crni glas ) Toni e pameten be si kuti si posmatra i fino lepo- AJ CAO!!!

a vidis Bojana i Nikola kakva taktika edin so niv i aleksndra i andrej sut aut.....nego Milos dobro gi narece niv dvajcata dodusa ne gi narece gi prezentira so gluma ahahaha

Decki a za igrava i memorijata na Toni so ke kazete?:zver:
Mrazam narodna muzika zaradi Marko ja zasakav haahaha izjava na Toni :pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
најако беше Милош кога го даваше гласот за Кнез вика Ај чао

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Витезот замина да мава комарци и да мете :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Кнез сигурен во себе го вади лажниот имунитет и го става околу врат :pos:
За миг на сите останати им престана здивот мислејќи дека Кнез го нашол, но тоа беше само за кратко.После се смени неговата фаца а имунитетот леташе во огнот :)
Многу ме изнасмеа Милош кога рече дека е сам свој херој кога го истрпел Кнез 16 дена на островот :pos: Генерал Максимус стварно беше закон на советот :)

М

Мартин`

Гостин
Тони ѕвер и во игрите и кога му ја лупна на Кнез ова за лицемерие најјако исто и Милош “ај чао“ :))

Сега остануваат Тони, Катерина, Милош, Јелена и Гоца јас мислам најдобро ќе им биде сега да ја исфрлат Гоца бидејки е горе-доле иста со Кнез, а и Тони обавезно повеќе да се зближи со Катерина и Јелена со Милош веќе е ок.

Мој фаворити Тони прв, после Катерина и Милош.

P

PewDiePie

Гостин
Тони,мислам што да се каже за човеков,дефинитивно најдобар човек што сме имале и ќе имаме по вакви релани шоуа,спуштен на земја а има право да се курчи и да се фура зошто е најсилен и најспособен таму,верен на девојка му а опкружен со женски како Јелена и Катерина што се гледа дека се палат на него, скромен,искрен и фер со еден збор БРАВО,морален победник на шоуво.

Гоца ми станува толку одвратна и покварена,чудо едно,змија маме и Е. исто што е Един кај касуко таа е во баханди,гад од човек. Кнез беше напорен,се мешаше сегде и со право го исфрлија,Милош вака така ок лик испадна сега само да се врати Марко и ќе биде фешти.

П.С. Прашање на време е кога ќе почнат меѓу себе касуко да се требат,први на тапет според мене Александра и Андреј,освен ако не и дојде памет на таа па да се здружи со жениве од баханди,ама тешко,ќе лета бргу.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Decki a za igrava i memorijata na Toni so ke kazete?:zver:
Mrazam narodna muzika zaradi Marko ja zasakav haahaha izjava na Toni :pos2:

Тони ѕвер!!
Не му ваѓајте муабет на човекот, рече дека заради него би идел у кафана, а не дека засакал народна музика.
Ми падна жал за Кнез.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тони ѕверка уште еднаш покажа дека е најјакиот учесник годинава. :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
ќе биде интересно кога двете племиња ќе се соединат тогаш ќе биде јакото

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom