Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А зошто Бојана се одбрала сама себе и Никола да не играат?

Ако се мисли за времето додека беа во племето Баханди Бојана го стори тоа зашто мислела дека Баханди ке биде ослабнет без нивното играње(мислам дека ке е така)за да изгубат Баханди и психички да паднат и да победува Касуко.
За Тони нема што да кажам,веке се е кажано.Генерал Максимус,Бог,Звер,Цар...од прва ги погоди сите.
Мило ми е што Кнез го искараа,нема веке кој да им пречи,кутрата Катарина се уште не го заборавила тоа со караокето :icon_lol:
Цел живот ке го памети.

а ја видовте ли Гоца како се смееше под мустак кога го избавија Кнез немамо мило и беше

Баханди кое ќе треба да иде на Племенски совет, мислам дека ќе го шутнат Кнез. Стварно нервира више. Он ќе и го зима микрофонот на Катерина, маме ли му.... :nerv:

Што било бе ова со микрофонот?

Што било бе ова со микрофонот?

При една победа Баханди доби награда микрофон звучници и телевизор за да можат да се забавуват,Катарина се спремаше да почне да пее пошто сакала да се научи, Кнез и го зеде микрофонот од рака за да тој пее, Катарина многу се навреди од таа постапка.

Незнам што би заклучил од најавава http://www.survivor.rs/video/view/524-Najava_6._nedelje

Андреј му вика на некој да го напушти шоуто одма, а ги даваат Јелена и Катерина плачат.... Нејќам да е Тони тој што ќе испадне :toe:.

Оваа најава е за 6 недели изгледа е од повеќе епизоди

Изгледа една од Јелена и Катерина ќе испадне затоа плачат.

Можда Тонка змија ќе го касне :)

Можда ама не верувам дека за тоа плачеа во снимката затоа што изгледаше како да стојат и да чекаат една од нив да исфрли Андреј.......барем мене така ми изгледаше.

Незнам што би заклучил од најавава http://www.survivor.rs/video/view/524-Najava_6._nedelje

Андреј му вика на некој да го напушти шоуто одма, а ги даваат Јелена и Катерина плачат.... Нејќам да е Тони тој што ќе испадне :toe:.

Ко што гледам во коментариве, Тони е омилен и меѓу Србиве. Един ептен е идиот. Ич не го сакам. Зашто бе од клипот заклучивте дека Тони ќе испадне? Од ништо тоа не можеше да се заклучи. Тони единствено го покажаа гол, кога се облакаше.

Ко што гледам во коментариве, Тони е омилен и меѓу Србиве. Един ептен е идиот. Ич не го сакам. Зашто бе од клипот заклучивте дека Тони ќе испадне? Од ништо тоа не можеше да се заклучи. Тони единствено го покажаа гол, кога се облакаше.

Не мислев баш да испадне, како што спомна некој има шпекулации дека ќе го касне змија и така ќе мора да си отиде од игра...

Не мислев баш да испадне, како што спомна некој има шпекулации дека ќе го касне змија и така ќе мора да си отиде од игра...

Не мора да си отиде.
Пишуваше и на ФБ дека го каснала змија, ама ќе примал инекција и ќе се врател во племето. Ќе видиме.
Треба и земјотрес да се случи и да излезат сите животинчиња, мислам дека тоа кај и да е треба да се случи, а може и баш тогаш Тони ќе е каснат од змија.
Абе нема да испадне Тони, јас верувам дека е во финале или ако не, тогаш меѓу последните испаднати :)

A Toни во едно интервју на прашањето со кој најмногу се дружел додека бил на островот рекол со Катерина :)))

Не дека е наш ама Тони е ЅВЕР!!!
Од сите таму најдобар е , како во игрите, така и во однесувањето. Смирен си е и не се меша секадe, си гледа од страна и си прави некои планој. Иначе најмногу би ми било мило ако Тони и Катерина се фата и да си се зема. Нека земи нека мисли таму како да ја фати , онаква убавица не се пропушта.
Мој фаворит е Тони.
А најмногу ме нервира Един (и компанијата од Касуко) и Гоца од Баханди.

Абе оставете го Тони, се гледа дека си ја сака девојката, или барем си ја почитува, не ја прави будала пред камери. Најмногу ќе го сакам ако не се смува со некој на островов. Колку сака нека е згодна Катерина. Иначе фина е она, нели изјави дека пре би сакала Тони да победи отколку она.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom