Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
ај ве молам не зборувајте за финалистите не е интересно претвреме да го дознаеме финалистот :)

P

PewDiePie

Гостин
Еј ќе ви Е. луѓето не кажувајте и не си лупајте уште од сега ова ќе се деси она ќе се деси овој е финалист оној е финалист,ќе гледаме и ќе видиме што ќе се деси. Фала

--- надополнето ---

Запазете го моментот на 6.08 сек. каков мерачки лакт му дава Милош на Един уффф :vozbud::vozbud::vozbud: МЕРАК!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/user/mixbox2010#p/u/12/kvV4X4JilgE

Z

Zoza

Гостин
decki jas veke pocnav od povratak na civilizacija da se orientiram koj kako ispaga....mi bese cudno zosto marko bese megu prvite gosti (ete ispadna) posle milance rokvata bojana...minata nedela ne gledav pa koj gledal ke ve molam da mi napisete koj bea gosti od ucesnicite....denes ke bide epten interesna epizoda

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Хаха Кнез ќе го извади имунитетот :tv: , а и Тони имаше изглеа црн глас освоено ( ваљда не му има некој забрането да гласа :toe:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе не заебавајте како може да му кажат дека е лажен предвреме. Не се глупи тие од продукцијата да ја уништат забавата.

Ипак, можеше имунитетот да му биде и од голема корист, доколку кажеше дека го има, овие немаше да гласаат за него, и ваљда женските ќе се здружеа против Милош. Вака гадно се зезна Кнеле... не би сакал да отпадне зашто човекот е комедија.

Ќе биде лудница :pos:

P

PewDiePie

Гостин
ve molam da mi napisete koj bea gosti od ucesnicite
Марко,Гоца и Един,ама мислам дека не се водат по тоа кој како испаѓа туку што се случувало иминатата недела,на пример Гоца и Марко ги викнаа зошто таа недела беше актуелно нивното доаѓање во касуко. Оваа недела би требало Кнез да биде гостин.

Z

Zoza

Гостин
goca pa najglasna aman ne ja slusav porano ama kako pojava mi se zgadi od souvo....ke bide interesno cim Toni spomnuva licomerije i sebicnost znaci goca pak e bila "pametnata" uff edvaj cekam 22h

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Според најавава вечерашната епизода не смее да се пропушти :vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хаха Кнез го извади имунитетот,можеби инфаркт ќе доживее кога ќе му кажат.А играва во вода пак,ќе ги видиме атрибутите на Кача пак.Леле ќе го извам пред домашниве во тој момент.:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
Кнез ќе се разочара

Изгледа малку е сменет терминот на Сител или мене така ми се чини ? пошо гледам идат прво вести па после Survivor

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во програмата пишува дека треба да почне во 22:45 а тогаш Вестите почнуваат бог да чува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom