Фан Клуб: Барселона

B

Beck's

Гостин
ne znam zosto ama imam edno predcuvstvo deka Ibi ke raspuka,imam eden osecaj neverojaten vo vrska so nego,a i da ne mozam veke da cekam do negovoto debi mec.Zapamtete tipot ke bide stane nezamenliv,samo se nadevam da mu se dade potrebnata sansa
 

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.453
Поени од реакции
22.133
ИБРАХИМОВИЌ МУ СЕ ЗАКАНИЛ НА ГВАРДИОЛА!

Денешниот број на Ел Мундо Депортиво ја пренесува шокирачката приказната за тоа што се случувало кога шведскиот напаѓач Златан Ибрахимовиќ ја напуштал Барселона. Сцената се одвивала во завршницата на преговорите за негово заминување во Милан.

"Ќе потпишам, не се грижете, заминувам во Милан", се смеел Ибрахимовиќ за брзањето на челниците на Барса да се ослободат од него.

"Но пред да потпишам, имам само една молба. Кажете му на Гвардиола, каде и да го видам во Европа, ќе го нокаутирам. Овде во Барселона не смеам, ќе ме уапсат, но ако се видиме некаде, тешко нему", се заканил Златан, кој е мајстор по теквондо.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/20101224/54092678675/noticia/ibrahimovic-amenazo-a-pep-guardiola-antes-de-firmar-su-salida.html
Кретенов со закани до Гвардиола, вели дека ако го начекал некаде ќе го нокаутирал но не во Барселона дека можел во затвор да леже.
Ах мамицата негова.
:smir:
 
I

IBIZA SOUND

Гостин
definitivno najgolemata greska na pep prodavanjeto na eto i doveduvanjeto na noslo,iako toj ne saka da go priznae toa
 
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Eпа и официално нека ни е честито Афелај се надевам ке распука иначе 20 ка ке носи како што гледам ??
 
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
definitivno najgolemata greska na pep prodavanjeto na eto i doveduvanjeto na noslo,iako toj ne saka da go priznae toa
И јас го мислам истото. Со Ето и покрај заминувањето односите останаа на ниво, како што доликува, а оваа стоката Носович толку памет има во главата.
 

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Носорог глуп бе,незнам ни како да го наречам више,ми стана еден од најомразените играчи,али немајте гајле ке го среди Матераци некоја ден,т.е ке му врати за она што му го направи нослето на дербито,така да верувајте дека носорогот ке биде нокаутиран :)
 

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Честитки за Афеллај, се надевам дека ке му тргне на момчево, му посакувам среќа.
Знаев дека Афеллај ке носи 20 имав пишано во пост на предходните сраници.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.735
Поени од реакции
43.995
Goche, MOMENTALNO SME NA VRVOT, I MISLAM DEKA PEP NE E NAPRAVIL NITU EDNA GRESKA VO TRENERSKATA KARIERA....
Не е точно дека не направил, секој тренер прави грешки во својата кариера, не е изводливо без истите да се егзистира, али големината на одредени тренери е начинот на кој се справуваат со истите и начинот на кој истите ги надминуваат со тоа што подоцна се забораваат.
Еве ти еден класичен пример со Интер и Мурињо, Кварезма ...
 

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.279
Поени од реакции
17.958
Абе за Еto многу пати сме го правеле муабетов. Факт е дека Пеп дали поради тврдоглавост дали поради тоа што стварно веруваше во Ибра го продаде Ето за без пари, ама таа е помина веќе тоа. Ето си играво Интер годинава им е носител на играта, а и нас со Виља не ни е лошо. на крај краеви и со Ибра не ни беше толку лошо ттула освоивме таа сезона и 1/2 ЛШ :)
Така да да единствената поголема грешка на Пеп можеби беше продавањето на Ето ама тоа беше пред две години, а од тогаш многу работи се променија во Барселона.
 
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Goche, MOMENTALNO SME NA VRVOT, I MISLAM DEKA PEP NE E NAPRAVIL NITU EDNA GRESKA VO TRENERSKATA KARIERA....
Играч кој дава по 30+ гола не се продава. Ето, Меси и Анри правеа лом . Такво трио нема да има во наредните 10 години. Дури Меси или Иниеста не знам точно кој имаше изјавено дека на Ето треба споменик да му се подигне во Барселона. Виља , Ето и Меси е тоа ќе беше страшно (не дека Педро е слаб ама Ето е подобар)
 
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.539
Поени од реакции
4.066
Пеп е најдобриот тренер за БАРСА, само за овие 2 ипол сезона веќе направи премногу, би сакал да остане на чело на тимот што е можно подолго, али кога се работи за грешки, едноставно не можеме да НЕ признаеме дека ланскиот потег со Ето, како и неговата продажба беше чиста катастрофа.

Никој незнае што било работата за таа одлука, али мислам дека што и да било, можело да се поправи.

Муабети од типот дека Ето бил презаситен, дека немал доволна мотивација, не ги сметам за точни.

Ето беше прав напаѓач за Барса. Ето беше работник, типот едноставно зрачеше со позитивна енергија, впрочем тоа го истакуваат и неговите соиграчи, + и покрај тоа што имаше освоено СЕ со Барса, имаше голема желба кариерата да ја продолжи во истиот тим кој му ја пружи таа шанса, играше со срце и постојано повторуваше дека сака да остане долго во овој тим.

Верувам дека со Ето во тимот, ланската сезона ќе беше далеку поуспешна, а тука целам на ЛШ. :)

Секој тренер прави грешки, па така да и Пеп е муѓу нив.
 
I

IBIZA SOUND

Гостин
se slagam so syn
sekoj trener pravi greski samo kaj pep ne se zabelezuvaat tolku mnogu greskite.a zosto ne go sakase eto nema da doznaeme nikogas,eto na nekolku pati izjavi po mediumite zosto e prodaden od barsa no odgovor ne dobi od pep,ednostavno samo toj si znae izgleda
 

Kajgana Shop

На врв Bottom