E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...Ваква игра ко денешната мислев,иначе на другите утакмици не се сомневам дека сте играле бајги подобро.
Запази болдираното.Значи претходно кажав дека Далгиш го изеде на тактички план Анчелоти,тука нема збор.E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...
Сигурно ти не очекуваше Ливерпул да доминира и да изигра Барса стил на фудбал на едно вакво гостување. Изиграа доволно за да го победат овој тим на Челзи, тим кој ја повтори истата грешка ко и лани со Интер, каде Карло беше прочитан ко селски буквар и ништо не превзема во врска со истото, со тоа што сега наместо Интер и Мурињо ги имаш десеткуваниот ( клучен збор ) Ливерпул и Даглиш.
И напротив, со ваков пристап на Даглиш и воопшто, цела екипа, со уигран Суарез и Керол, Ливерпул тешко дека ќе се врати на поразите, искрено се надевам дека овој човек ( Даглиш ) ќе остане тука и наредната сезона.
England Fans' Player of the Year: 1st Ashley Cole, 2nd Steven Gerrard, 3rd ... Adam Johnson
Имаш среќа што не бев тука викендов и немав можност да пишам!Јас сум спремен од кај ноември негде му иди, ама чекам „дозвола“ од одредени муровци овде.
Ај то со непоразеноста шо викам, туку сега ми оди и накај тројна да не се залетаат... :raz:
Кои се другите кандидати, ме мрзи да читам ?
Вест Хем...Кои се другите кандидати, ме мрзи да читам ?