Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Можам да замислам како ќе се чувствуваат навивачите на Тотенхем во Лондон :) Иначе они се против преселба на овој стадион затоа што големи се шансите да го сменат и името и да не се викаат повеќе Тотенхем. Потоа причини за несакањето да се преселат е и тоа што ќе мораат да исплаќаат голема сума на пари, а и ќе се преселат од северен Лондон :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Реков јас ќе летаат предмети уште пред утакмица, се очекуваше такво нешто. На тој Есиен предметот што го земал и што му го однел на судијата да му го начукам у гз.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Реков јас ќе летаат предмети уште пред утакмица, се очекуваше такво нешто. На тој Есиен предметот што го земал и што му го однел на судијата да му го начукам у гз.
Зашто ? Затоа што му го однел на судијата да му покаже зашто маваат со предмети фановите на Ливерпул? Баш ќе ми биде мило ако го казнат Ливерпул.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зашто ? Затоа што му го однел на судијата да му покаже зашто маваат со предмети фановите на Ливерпул? Баш ќе ми биде мило ако го казнат Ливерпул.
Секако дека ќе ти биде мило , жив се изеде од ко го примивте писмото од нив

--- надополнето ---

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дечко Фиго го маваа со глава од свиња. Ако некој фрлил со паричка или со упаљач немора Есиен да трча по судијата со тој предмет. Ни некој беше повреден ни ништо. Ова со фрлањето се дешава на секоја утакмица. Нека не казнуваат секоја утакмица, ние да си зимаме 3 бода битно!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо, и да ги казнат ќе биде некоја глупа казна од 10.000 фунти, јаката пара :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Шо, и да ги казнат ќе биде некоја глупа казна од 10.000 фунти, јаката пара :D
Така де големите казни па мерак да им се праи. Леле завршен е летниот трансфер период за нас што ќе правиме ќе не казнат:tapp: Само глупа реакција од Есиен ништо поише. Да се концентрираше на топката поише отколку на предметите може и немаше да изгубат

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

--- надополнето ---

Се јави талентов.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Во 2009, пак, Дидие Дрогба доби казна од три натпревари откако фрли паричка, испратена до него од приврзаниците на Барнли, назад во публиката.
:pos: Глупости. Некои регулации на ФА се стварно ретардирани. Казни го играчот бидејќи фрлил паричка назад во публиката...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дечко Фиго го маваа со глава од свиња. Ако некој фрлил со паричка или со упаљач немора Есиен да трча по судијата со тој предмет. Ни некој беше повреден ни ништо. Ова со фрлањето се дешава на секоја утакмица. Нека не казнуваат секоја утакмица, ние да си зимаме 3 бода битно!
Никој не беше повреден, али можеше да биде повреден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom