Па гледаш така треба достојно да го прифатиш поразот Плус се знае Веб дека е за Јунајтед нема тука љутиш.Видовме какви обожаватели бевте после мечот со Јунајтед,кога од непостоечки пенал изгубивте...
Сериозно мислиш дека 60 минути во деби се репер за тоа колку вреди Торес?50 mil?? Me doesnt thikz soooo
Прво поише беше на шала тоа глеаш и смајлиња има.Сериозно мислиш дека 60 минути во деби се репер за тоа колку вреди Торес?
Мислам не бидете смешни,до вчера му се поклонувавте сега не гаѓајте со дрва и камења по него.
None taken. Иначе незнам зашто со ваква игра би се вратиле на поразите кога 4 утакмици по ред немаме примено гол, и врзавме 4 победи по ред. Исто така очекуваме да ни се уиграат 2ца нови и млади напаѓачи. Имаме добар мотиватор на клупа и газди кои сега за сега исполнуваат тоа што ветуваат.Годинава може ќе биде просечен,ама наредна сезона ќе биде оној Торес во неговите најдобри денови тоа убеден сум.
6 бода и утакмица помалку.Само со ваква игра од страна на Ливерпул,мислам дека ќе се вратите пак на поразите.Ноу офенс :smir:
Ај ќе играм и јас.\Само со ваква игра од страна на Ливерпул,мислам дека ќе се вратите пак на поразите.Ноу офенс :smir:
А 1во кај го стаи?Иле му го даде на Манчестер до крај?Ваква игра ко денешната мислев,иначе на другите утакмици не се сомневам дека сте играле бајги подобро.
Како и да е,борбата за 2-ро,3-то и 4-то место продолжува,ќе биде паклено до крај.
Арсенал,Тотенхем,Сити,Ливерпул...
Глупата формација на уште поглупиот тренер Карло Анчелоти и судијата Маринер,секако.Ај ќе играм и јас.
Ноу офенс ама што кажува тоа што со ваква игра Ливерпул го победи Челзи на Стемфорд Бриџ за твојот тим?
Па како што глеаш намерно го изоставив првото место и намерно изоставив еден тим,па сеа види ти што и како...А 1во кај го стаи?Иле му го даде на Манчестер до крај?
2 или 3, многу веројатно и 4, битно да е за ЛШ, второто некако најндестотижно е, според мене.^ А Челзи кај се?