Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...Ваква игра ко денешната мислев,иначе на другите утакмици не се сомневам дека сте играле бајги подобро.
E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...
Сигурно ти не очекуваше Ливерпул да доминира и да изигра Барса стил на фудбал на едно вакво гостување. Изиграа доволно за да го победат овој тим на Челзи, тим кој ја повтори истата грешка ко и лани со Интер, каде Карло беше прочитан ко селски буквар и ништо не превзема во врска со истото, со тоа што сега наместо Интер и Мурињо ги имаш десеткуваниот ( клучен збор ) Ливерпул и Даглиш.
И напротив, со ваков пристап на Даглиш и воопшто, цела екипа, со уигран Суарез и Керол, Ливерпул тешко дека ќе се врати на поразите, искрено се надевам дека овој човек ( Даглиш ) ќе остане тука и наредната сезона.
England Fans' Player of the Year: 1st Ashley Cole, 2nd Steven Gerrard, 3rd ... Adam Johnson
Имаш среќа што не бев тука викендов и немав можност да пишам!Јас сум спремен од кај ноември негде му иди, ама чекам „дозвола“ од одредени муровци овде.
Ај то со непоразеноста шо викам, туку сега ми оди и накај тројна да не се залетаат... :raz:

http://www.goal.com/en/news/9/engla...ome-of-tottenham-if-they-win-olympic-stadium-
Ме радува тимов! Има амбиции![]()
Вест Хем...Кои се другите кандидати, ме мрзи да читам ?