Ѓоко Танески и екипата во Осло!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Незнам зошто ама срам ме фаќа ко го гледам видеово.Лелеееее абе не е крив овој шо незнае англиски криви се што не им пратиле преведувач.Организација на нивоУ.:kesa:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Идемо даље. Криво ми е за Дамјан шо е инволвиран во целава прича ама барем со него сме начисто дека не е таму по своја воља,такада само ќе му посакам се најубаво,да си се изнашета низ Осло,да си се изнаеби пички и таканатаму! А за другиве дупкариве....баш ме брига!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Идемо даље. Криво ми е за Дамјан шо е инволвиран во целава прича ама барем со него сме начисто дека не е таму по своја воља,такада само ќе му посакам се најубаво,да си се изнашета низ Осло,да си се изнаеби пички и таканатаму! А за другиве дупкариве....баш ме брига!

:pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да не беше јадењево лајна, народов во државава од шо ќе живееше не знам...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Абе ја очекував брука од апокалиптични размери, ама и не испадна до толку лошо, иако фиш моментот не може да остане незабележан. :)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Ги испратиле ко гревчиња, без „упатство за употреба“...:nesum:
Не е до нив, се трудеа, требало некој да помисли дека ќе им треба преведувач! Кај се организаторите? Луѓево се отидени да пеат и да играат! И јас ќе бев хорор некој да ми побара да пеам!

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Незнам зошто ама срам ме фаќа ко го гледам видеово.Лелеееее абе не е крив овој шо незнае англиски криви се што не им пратиле преведувач.Организација на нивоУ.:kesa:
и мене ме фаќа срам да го гледам стварно, ама не се криви тие. на крај од краиштата за пеење е таму заминат, не за англиски.

Инаку песната ми се допаѓа многу. Напред Ѓоко!!!!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.803
Поени од реакции
12.293
Да не беше јадењево лајна, народов во државава од шо ќе живееше не знам...
Фантомас :) тоа ти е исто као утакмица Македонија ХХ (ретки победи на нашиве), кој го пуштил оној со две леви, кај гледаш бе буљаш и ред слични дипломатски изрази....нормално е да реагира народ од две причини.
Првата е тоа што е наш претставник, треба да ја претстави Македонија. Ниту со збор, ниту со песна ниту со појава. Прво делува као да има 50 години, кај е нашата убавина млади моми и момци. Ако ништо друго барем за око да е убаво.
Види ја Ајша од Латвија :vozbud: или Сакис гркот, ќе ги памети човек барем по изглед, изведба...

Другата е тоа што ние граѓаните треба да земеме здив меѓу две епизоди од Шехерезада, да смениме муабет :)

п.с. не знам дали некој се сеќава како се смееше и потсмеваше европскиот адуиториум кога излезе од мтв претставничка да ги кажува мак гласовите (фаца...а тек англиски)...се осеќаш глупо, јбг.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ко прво, мене не ми е за смеење, туку ми е за плачење од две причини сега за сега.

Во екипава во Осло одат 42348392 џебојадци а не зеле преведувач.

Втората работа што ме смее е што Џолево студира туризам. Треба тој 3-4 јазици да ги знае од шала, а не од неговиот факултет да ми прават презентации кај мене во школо секоја недела и да ме убедуваат дека критериумите се исти и за ѕвездите и за обичните „смртници“ и дека нели, се ЕДНОСТАВНО НАЈДОБРИ!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
А јас па се чудев зошто Ѓоко не ја пее песната на англиски. Сеа гледам зошто

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Bili the Beast the rapper from the middle east.:pos2:

1:20
"I'm Deana I'm back vocal and dancer too".( во меѓувраме се убацува Ѓоко) "Go back, go back ", пејачката вика "what", а Џоле "nothing". "Hahahahaha".
WTF, беше ова.

-What's your part of the job
-Па јас сум раперот, го пеам делот од песната каде што се рапува.:pos::pos::pos:

-What are your impressions of Oslo?
-Oslo is beautiful, I live до езеро so in Oslo I feel like a fish. :pos2:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Замислете да победи Ѓоко (знам дека нема шанси, ама замислете) па тогаш сите ќе зборите како уште од почетокот сте биле со него, сте знаеле дека е најдобар, бла бла бла. Не знае англиски, не знае, па отишол за да пее, а не за да зборува англиски. Брее, да се плукало само.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
А од кога е ШитO'Визија квалитетено и ценето натпреварување ?

Џоле'Д'Фиш е само за таму ..

Лично ова срање не го гледам од коа ги пративме трипл иксовите со 100 % те љубам .. нечиста организација , премногу гз лизење , скоро се се знае однапред и дрн-дрн,дрн .. не ми се зборува за ваков настан ..

Јавна тајна е кој како стига до таму и како добива бодови .. шо е неизвесното и интересното тука ?!

Kajgana Shop

На врв Bottom