Ѓоко Танески и екипата во Осло!

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Џоле Рибата во Осло шемата ја врти .

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
почнува жал да ми паѓа од реметов :)
изгледа треба да сватиме дека толку им е капацитетот иако се трудат сигурно во позитивна смисла ама не им успева :tv:
туку криви ги наоѓам (не)организаторите ... кои абер немаат .. единствена цел е да ги сними камера и да се прошетаат ..

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Го отапија веќе со видеово... -.-

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
лелеее... ту сенд сам воутс коа кажа ,па и дебиливе се смеат :uvo:

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Само Дамјан вредиии :)))

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А јас се чудев оти не ја пее на англиски песнава :):)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257

Патриот е човеков не сака да учи други јазици, тие не учат Македонски па ние да учиме Англиски хехехехх, ова е жално, можеби од сожалување ќе ни дадат некој глас, не е крив тој, криви се тие што го форсираат и од идиот сакат да направат славен пејач со харизма и со добар англиски.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Јас досега не се сеќавам да имам гледано прес конференција на некој од другите претставувачи на Македонија низ годините и баш ме интересира дали досега сите биле без преведувач или некој PR. Мене не ме нервира толку шо Ѓоко незнај англиски, незнај чоеко не научил не е нешто шо можи да го напрај во 2-3 месеци. Мене ме нервира то шо та шо треба да биди експерт за „односи со јавноста“ најголемите глупости ги закачи и никаков концепт немаше шо кажва, а и англиски врска немаше.

Е то ме чуди мене, како од цела држава за најкомпетентна неа ја избрале, а Ѓоко нека гледа да испеј и помалце да кажва за риболов друго не мора да прај.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Mи мириса на последнооо ..... рибче :/

Ах бе Џоле бе.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас досега не се сеќавам да имам гледано прес конференција на некој од другите претставувачи на Македонија низ годините и баш ме интересира дали досега сите биле без преведувач или некој PR. Мене не ме нервира толку шо Ѓоко незнај англиски, незнај чоеко не научил не е нешто шо можи да го напрај во 2-3 месеци. Мене ме нервира то шо та шо треба да биди експерт за „односи со јавноста“ најголемите глупости ги закачи и никаков концепт немаше шо кажва, а и англиски врска немаше.

Е то ме чуди мене, како од цела држава за најкомпетентна неа ја избрале, а Ѓоко нека гледа да испеј и помалце да кажва за риболов друго не мора да прај.
Колку што знам последниве години оди и Гордана Андрашевска со нив, го води тимот а и е преведувачка. Е сеа што ги викнале незналициве што рипаат на сцена... Таа што глуми пр ваљда е личен пр на Ѓоко, му ја менува водата во аквариумот.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Заради патриотичерски причини :) :) :)
И да не праша на сцена како се вика "до езерото" на англиски :)

Kajgana Shop

На врв Bottom