Ѓоко Танески и екипата во Осло!

T

Tetro

Гостин
Е како да влеземе во финале кога немаме никаква дијаспора. Погледнете само колку грци, срби и босанци има по Европа. За албанците и да не зборувам.
Ѓоко е толку без стил и харизма, тоа е просто неверојатно, а раперот е се освен рапер. Девојките изгледаа топ.
се` уште мислите дека функционира системот на гласање на народот? :icon_lol:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Народ само си замислува дека нешто одлучува...само пари троши на смс :)

20gmfiw.jpg

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Според критериумите и нивото, стварно треба да го пуштат оној Коста Бургов што го спомна КикаМика или Ристе од Припор -
Еј, не ми ги спои мислењата?? :nesvest:

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Знам дека глупостите шо ги закачи Ѓоко, како „Нојс, нојс„ и „Ај фил лајк а фиш“ се клучни за сеирот, ама шо се тиче англискиот сигурен бев дека ќе најдам некој полош од другите земји. Па зедов преслушав по 30-тина секунди од сите интервјуа и најискрено кажано само Бугарите беа погреој од нас. И преведувачка имаја, а таја кутрата полоша и од Ѓоко и од Мацедонишо беше.

ова транслејторката да не му е устрамена некако а бугарино и на бг незнај шо да кажи се думаааа

--- надополнето ---

Чавдар напиша:
ова транслејторката да не му е устрамена некако а бугарино и на бг незнај шо да кажи се думаааа
абе чаре е овие новинарите шо не си носат преведувач шо му текнало на англиски сега да му зборат на учесниците на евровизија глупости

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Според критериумите и нивото, стварно треба да го пуштат оној Коста Бургов што го спомна КикаМика или Ристе од Припор -
Хахаха и јас сум за Ристе од Припор.:pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom