- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ова ко онаа фората со Јамајка боб след тим. :devil3:
Ова ко онаа фората со Јамајка боб след тим. :devil3:
се` уште мислите дека функционира системот на гласање на народот?Е како да влеземе во финале кога немаме никаква дијаспора. Погледнете само колку грци, срби и босанци има по Европа. За албанците и да не зборувам.
Ѓоко е толку без стил и харизма, тоа е просто неверојатно, а раперот е се освен рапер. Девојките изгледаа топ.
Знам дека глупостите шо ги закачи Ѓоко, како „Нојс, нојс„ и „Ај фил лајк а фиш“ се клучни за сеирот, ама шо се тиче англискиот сигурен бев дека ќе најдам некој полош од другите земји. Па зедов преслушав по 30-тина секунди од сите интервјуа и најискрено кажано само Бугарите беа погреој од нас. И преведувачка имаја, а таја кутрата полоша и од Ѓоко и од Мацедонишо беше.
абе чаре е овие новинарите шо не си носат преведувач шо му текнало на англиски сега да му зборат на учесниците на евровизија глупостиЧавдар напиша:ова транслејторката да не му е устрамена некако а бугарино и на бг незнај шо да кажи се думаааа
Хахаха и јас сум за Ристе од Припор.Според критериумите и нивото, стварно треба да го пуштат оној Коста Бургов што го спомна КикаМика или Ристе од Припор -