Руслана гаќи не носеше на сцена нејзе и се простува и да не знае англиски .Ок и мене ми беше смешно тоа I feel like a fish, ама да не го претеравте малце со “реметов“? Срамота за Македонија, па не знам какви све ствари не прочитав. Напраи кикс, ама сам за себе го напраи, другиве од другиве држави па да не зборат нешто подобро? Руслана не знаеше I да каже на англиски. А победи. Единствена грешка е што можеби ако знаеле дека е слаб на тоа поле, да земат преведувач. Ама и во тој случај пак ќе се мрчеше.
глеав до пред некоја година евровизија...сега веќе не заради добропознати причини..да не ги набројувам...а и ќе продолжам да не глеам заради вакви утепани фаци како Ѓоко..и не само што се резили сам туку и земјата...ако никој не примети од музичка гледна точка песната му е типично евровизиска видена мелодија едно 2000 пати..текстот како текст..ноу комент...да! сите не резили.Што па сте се фатиле сите толку дека не изрезил? Ѓоко само се резили себеси никако мене, вас или земјата. Па мајко му стара, Евровизија секогаш била парада на травестити, педери, мајмуни и останати фрикови и пази поминувале каде каде повисоко пласирани од сериозните настапи.
Трагично е во 21 век, јавна личност да не знае 2 реченици англиски ама сигурно ја нема да се срамам од тоа
дали има потреба на секој посебно да му го постирам клипот? научете се да читате малце, мајката.Па го тргнале клипот, бруки едни
Misterija !!!!, verovatno sakase da kaze deka znaj so znaci to , Go back Go back :pos2:Ај што згрешил згрешил,незнаел... само што е фората со тоа Go back,Go back... кога почнува плавата да збори...