Да,да. Ама јас мислев дали има нешто слично како на претходната,на 2010-ката, кога после секој одигран натпревар ,покажуваше колку се промениле процентуално оцените. Ај нема везе,ако не се развиваат, ќе почнам нова на dynamicПа во профил на играчите во сквад лист имаш се
Јас до сега не сум имал багови, зависи до компјутерот. Иначе за Фифа, еве ти споредба која е пореалнаШто се мачите со пес бе.. пачови-мачови, трансфери, глупости Земете си фифа и мирна глава.
Башка тоа колку што пратам ситуација има доста багови.
Малце погоре го плукаше 0.4 пачот , а сега го фалишПачов 0.4 владее...играчиве во наполи накај 100ки ми одат :icon_mrgr да ми го кажеше некој ова порано ќе го пљукнев.
Само што го пуштив 0.4 пачот и што да видам...ако на 0.3 рапидно им беа опаднати оценките на скоро сите играчи, овде се пораснати у пич нонен...посебно на некои играчи кои ги сметав за клупоседачи и слично...мадафакин санава пач!
Пример : досена на 0.3 беше 73, овде 90!
Епа чао
Сликај го тимот и стај го тука. Баш ме интересира што тим имашЗавршив втора сезона и го постигнав најдобриот мој резултат, 3-то место со Борусија Дортмунд со исто бодови како и вториот Баерн, ама послаба гол-разлика и не се пласирав во ЛШ, што малку ме разочара ама тимот ми е многу млад, надежен и ќе изиграм уште една сезона, па после оваа ако не се пласирам во ЛШ ќе прекинам со Дортмунд. Инаку Вердер беше невозможен оваа сезона. Имаја само 2 порази (едниот од мене ) цела сезона и фантастична гол-разлика (79:20) мамето нивно стално победуваја со 2-3 разлика. Мене ме заебаја неколку нерешени инаку ќе се борав за титула. Скорот ми беше 23-9-2 со гол разлика 54:22.
Пач се инсталира со два клика и ги имасш сите трансвери и лиценцирани екипи така да нема потреба од нервирање.Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Тоа е твое лично мислење.Ние ниту се контраме ниту тераме инат...Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Цел тим:Сликај го тимот и стај го тука. Баш ме интересира што тим имаш
Тогаш ништо од стафот3та сезона сум и приметив у Staff дека са скоро свите слаби
Некоја опција да се земе појак staff или играа улога и парете у буџетот. 4м буџет иам моментално
Па сега 3-та почнав. По 3 кола 7 бода^
Која сезона си?