Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во профил на играчите во сквад лист имаш се![]()
Што се мачите со пес бе.. пачови-мачови, трансфери, глупостиЗемете си фифа и мирна глава.
Башка тоа колку што пратам ситуација има доста багови.
Пачов 0.4 владее...играчиве во наполи накај 100ки ми одат :icon_mrgr да ми го кажеше некој ова порано ќе го пљукнев.
Само што го пуштив 0.4 пачот и што да видам...ако на 0.3 рапидно им беа опаднати оценките на скоро сите играчи, овде се пораснати у пич нонен...посебно на некои играчи кои ги сметав за клупоседачи и слично...мадафакин санава пач!
Пример : досена на 0.3 беше 73, овде 90!
Епа чао
Завршив втора сезона и го постигнав најдобриот мој резултат, 3-то место со Борусија Дортмунд со исто бодови како и вториот Баерн, ама послаба гол-разлика и не се пласирав во ЛШ, што малку ме разочара ама тимот ми е многу млад, надежен и ќе изиграм уште една сезона, па после оваа ако не се пласирам во ЛШ ќе прекинам со Дортмунд. Инаку Вердер беше невозможен оваа сезона. Имаја само 2 порази (едниот од мене) цела сезона и фантастична гол-разлика (79:20) мамето нивно стално победуваја со 2-3 разлика. Мене ме заебаја неколку нерешени инаку ќе се борав за титула. Скорот ми беше 23-9-2 со гол разлика 54:22.
Пач се инсталира со два клика и ги имасш сите трансвери и лиценцирани екипи така да нема потреба од нервирање.Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Сликај го тимот и стај го тука. Баш ме интересира што тим имаш
3та сезона сум и приметив у Staff дека са скоро свите слаби
Некоја опција да се земе појак staff или играа улога и парете у буџетот. 4м буџет иам моментално