PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Па во профил на играчите во сквад лист имаш се ;)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што се мачите со пес бе.. пачови-мачови, трансфери, глупости :) Земете си фифа и мирна глава.
Башка тоа колку што пратам ситуација има доста багови.

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Па во профил на играчите во сквад лист имаш се ;)
Да,да. Ама јас мислев дали има нешто слично како на претходната,на 2010-ката, кога после секој одигран натпревар ,покажуваше колку се промениле процентуално оцените. Ај нема везе,ако не се развиваат, ќе почнам нова на dynamic :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Што се мачите со пес бе.. пачови-мачови, трансфери, глупости :) Земете си фифа и мирна глава.
Башка тоа колку што пратам ситуација има доста багови.
Јас до сега не сум имал багови, зависи до компјутерот. Иначе за Фифа, еве ти споредба која е пореална

--- надополнето ---

[/COLOR]
Пачов 0.4 владее...играчиве во наполи накај 100ки ми одат :icon_mrgr да ми го кажеше некој ова порано ќе го пљукнев.
Малце погоре го плукаше 0.4 пачот , а сега го фалиш :)

Само што го пуштив 0.4 пачот и што да видам...ако на 0.3 рапидно им беа опаднати оценките на скоро сите играчи, овде се пораснати у пич нонен...посебно на некои играчи кои ги сметав за клупоседачи и слично...мадафакин санава пач!

Пример : досена на 0.3 беше 73, овде 90!

Епа чао

xaxaxaxaxa

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
Завршив втора сезона и го постигнав најдобриот мој резултат, 3-то место со Борусија Дортмунд со исто бодови како и вториот Баерн, ама послаба гол-разлика и не се пласирав во ЛШ, што малку ме разочара ама тимот ми е многу млад, надежен и ќе изиграм уште една сезона, па после оваа ако не се пласирам во ЛШ ќе прекинам со Дортмунд. Инаку Вердер беше невозможен оваа сезона. Имаја само 2 порази (едниот од мене :) ) цела сезона и фантастична гол-разлика (79:20) мамето нивно стално победуваја со 2-3 разлика. Мене ме заебаја неколку нерешени инаку ќе се борав за титула. Скорот ми беше 23-9-2 со гол разлика 54:22.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Завршив втора сезона и го постигнав најдобриот мој резултат, 3-то место со Борусија Дортмунд со исто бодови како и вториот Баерн, ама послаба гол-разлика и не се пласирав во ЛШ, што малку ме разочара ама тимот ми е многу млад, надежен и ќе изиграм уште една сезона, па после оваа ако не се пласирам во ЛШ ќе прекинам со Дортмунд. Инаку Вердер беше невозможен оваа сезона. Имаја само 2 порази (едниот од мене :) ) цела сезона и фантастична гол-разлика (79:20) мамето нивно стално победуваја со 2-3 разлика. Мене ме заебаја неколку нерешени инаку ќе се борав за титула. Скорот ми беше 23-9-2 со гол разлика 54:22.
Сликај го тимот и стај го тука. Баш ме интересира што тим имаш

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Пач се инсталира со два клика и ги имасш сите трансвери и лиценцирани екипи така да нема потреба од нервирање.

H

-HRO

Гостин
Тоа е твое лично мислење.Ние ниту се контраме ниту тераме инат... :)
За мене и за повеќето овде 2011ката пес е далеку поквалитетна игра од Фифа оваа година...и во графика,и во гејмплеј се разбира.....
А за инсталирање пач...поедноставно од тоа има ли? :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
Сликај го тимот и стај го тука. Баш ме интересира што тим имаш
Цел тим:

и првата постава:

П.С. Иако Бариос ми е прв тим сепак почесто го играм Левандовски, одличен гол играч е, а и повисок е малце за со глава дава голчиња.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
3та сезона сум и приметив у Staff дека са скоро свите слаби
Некоја опција да се земе појак staff или играа улога и парете у буџетот. 4м буџет иам моментално

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
3та сезона сум и приметив у Staff дека са скоро свите слаби
Некоја опција да се земе појак staff или играа улога и парете у буџетот. 4м буџет иам моментално
Тогаш ништо од стафот :)

Гледај некој добар тренер земи..за да имаш подобар тренинг за да тоа резултира со подобро покачување на рејтингот на играчите!

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
линк од торент чекам на пп. Сидери да има многу...

Kajgana Shop

На врв Bottom