- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Ако сакаш точни трансфери не ти треба никаков пач...туку идеш у Extra Contents избираш првото Data Pack и имаш точни трансвери(Ова работи и со пиратската верзија), а меѓудругото најновите копачки, нови wallpapers итн...а незнам што се замараш ако има нелинценцирани тимови, тоа воопшто не пречи.Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
А кога ќе дојде јануари и коа ќе има нови трансфери ти ќе се замараш со пачови не ние што играме пес, така да...види си самиот.