PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.
Ако сакаш точни трансфери не ти треба никаков пач...туку идеш у Extra Contents избираш првото Data Pack и имаш точни трансвери(Ова работи и со пиратската верзија), а меѓудругото најновите копачки, нови wallpapers итн...а незнам што се замараш ако има нелинценцирани тимови, тоа воопшто не пречи.
А кога ќе дојде јануари и коа ќе има нови трансфери ти ќе се замараш со пачови не ние што играме пес, така да...види си самиот.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Играм со Арсенал, сега сум негде при крај на втората сезона. Играм на professional.. минатата сезона освоив ЛШ и едвај во самиот крај ПЛ. Склопив одличен тим кој ќе гура долго време..

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Ај нека каже некој кај да исклучам да не ми се меша тренерот во тактиката среде меч и сам да ми прави измени? Не ми текнува кај сум чепнал :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.958
Играм со Арсенал, сега сум негде при крај на втората сезона. Играм на professional.. минатата сезона освоив ЛШ и едвај во самиот крај ПЛ. Склопив одличен тим кој ќе гура долго време..

Па не верувам колку долго ќе можеш да го држиш овој тим оти играчите е ептен умни и кога ќе дојде за продолжување на договорот бараат 2, 3 пати поголема плата. Ако имаш финансии да го издржиштоа ок, ама не верувам.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.420
Ај нека каже некој кај да исклучам да не ми се меша тренерот во тактиката среде меч и сам да ми прави измени? Не ми текнува кај сум чепнал :D
Coach mode - Off ;)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Па не верувам колку долго ќе можеш да го држиш овој тим оти играчите е ептен умни и кога ќе дојде за продолжување на договорот бараат 2, 3 пати поголема плата. Ако имаш финансии да го издржиштоа ок, ама не верувам.
Имам моментално 70 милиона. На скоро сите играчи им е продолжен одговорот од годинава (доста се потрудив да не им ги зголемам енормно платите), за следните 4 до 5 год.. единствено Волкот најде замерки кога сакав неговите барања за плата да ги напраам за подолг период.. така да сметам дека за следните 3-4 сезони ќе немам проблем со овој состав..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.958
Пробав тоа,не делуваше. Ако е coach mode ставен на on,само го гледаш натпреварот. Ако е на off, пак ми прави сам измени после 60-та минута :)
Барај нешто auto trigger settings. Не можам сега да барам до вечер ако ја пуштам играта ќе најдам точно каде беше и ќе пишам тука, ако не се снајдеш дотогаш. :)

--- надополнето ---

Третава сезона со Дортмунд ми е најинтересна досега на ПЕС 2011. Видете на табелава на полусезона помеѓу 1-во и 6-то место се само 3 бода разлика како што обично се случува во Германија во вистинскиот фудбал :). Ќе биде мртва трка оваа сезона. Се пласирав и во 1/16 финале на ЛЕ :)

За дечкото погоре шо се жалеше со автоматски му се праеја измени, менувања на формаци и слични глупости...ќе оди во тоа шо е за местење на тактиката на тимот (My team>>>Game Plan) и долу ќе бара Management Edit, па после Auto trigger settings, па после ќе си избери шо сака да му се прај автоматски, а шо не. Кај мене на пример ми се сите исклучени :)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
decki igrate 2 na 2..

jas si ja vozam so drustvo 2v2.. mnogu e jako.. imam malce bunenje so menjanjeto na igrac..ama epten e jako

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Има опција да се купи подобар Staff ? и ако има каде е :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Има опција да се купи подобар Staff ? и ако има каде е :)
Идеш во Personnel>Hire Staff и ќе си одбериш таму кој сектор ќе го појачаш...ама ова моеш само на почеток на нова сезона, значи ако во меѓувреме играш ќе си ја доиграш сезоната па следната сезона ќе моеш да влезеш во Hire Staff. :helou:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе луѓе, имав проблем кога ќе ја уклучам ми се закочува и ја избришав и повторно ја инстелирав. Арно ама откако ја инстелирав (се беше добро) и ја уклучувам и глејте што ми вика!!

Помошшш?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.420
Не си ја кракувал, затоа ова ти искача.

Бавча

идол на младите