PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова пачовиве, сигурни!? Зашто за пес 2010 симнав еден пач и послем не можев да ја играм! Или пак тоа нема врска со пачот! Не се разбирам многу во компјутери, паа...

Дриблинзите и финтите што се прават на џојстик се лудило на ПЕС!
Какви само голови паѓаат :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!

Дриблинзите и финтите што се прават на џојстик се лудило на ПЕС!
Какви само голови паѓаат :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!

Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...

Не ми се свиѓа на пачоиве шо ги менуаваат оценките на играчите(незнам за другите овој новиов пес едит 0.4 глеам намалено имаат доста ) :toe

Ај прочитај шо напиша....

Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...

Дриблинзите се прават само со џојстик...инаку еве ти едно мало туториалче како да си наместиш дриблинзи,секако доколку имаш џојстик со аналог.
Инаку контролите на џојстикот ми се овие:
kontroli.bmp

Ај прочитај шо напиша....

Што да прочитам?
Напишав дека Пес 11 е најдобра фудбалска игра некогаш направена!
Што значи дека сите останати фудбалски игри,(без оглед дали се работи за фифа,постари верзии на пес или некоја друга фудбалска игра) не ги задоволуваат побарувањата на еден гејмер како што ги задоволува Пес 11....
Тоа е мое лично мислење,а се надевам и на повеќето овде во оваа тема... :)

Со новиот пач во Мастер Лигата, во секоја екипа има играч со име DUMMY, и кај вас е вака или ?

Со новиот пач во Мастер Лигата, во секоја екипа има играч со име DUMMY, и кај вас е вака или ?

Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.

Нова Мастер почни си, или врати си го стариот пач. Мислам дека тоа е лекот

Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.

Нова Мастер почни си, или врати си го стариот пач. Мислам дека тоа е лекот
Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.:)

Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.:)

Исто и мене ми прави. Дај објасни подетално (ако можеш)...

Абе ти на пример ако си го користел 0.1,ќе одиш во китс сервер ќе го исклучиш,ќе го инсталираш 0.4 и немаш проблем.Ќе го немаш Дами.

Абе ти на пример ако си го користел 0.1,ќе одиш во китс сервер ќе го исклучиш,ќе го инсталираш 0.4 и немаш проблем.Ќе го немаш Дами.

Инстелиран ми е 0.4, само кога ќе пуштам играта > Мастер лига и ми се старите оверал... каде е тоа китс сервер и како да го исклучам 0.1?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom