Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...Дриблинзите и финтите што се прават на џојстик се лудило на ПЕС!
Какви само голови паѓаат
Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!
Ај прочитај шо напиша....Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!
Дриблинзите се прават само со џојстик...инаку еве ти едно мало туториалче како да си наместиш дриблинзи,секако доколку имаш џојстик со аналог.Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...
Што да прочитам?Ај прочитај шо напиша....
Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.Со новиот пач во Мастер Лигата, во секоја екипа има играч со име DUMMY, и кај вас е вака или ?
Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.
Нова Мастер почни си, или врати си го стариот пач. Мислам дека тоа е лекот
Исто и мене ми прави. Дај објасни подетално (ако можеш)...Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.
Инстелиран ми е 0.4, само кога ќе пуштам играта > Мастер лига и ми се старите оверал... каде е тоа китс сервер и како да го исклучам 0.1?Абе ти на пример ако си го користел 0.1,ќе одиш во китс сервер ќе го исклучиш,ќе го инсталираш 0.4 и немаш проблем.Ќе го немаш Дами.
ИНСТЕЛИРАН ми е. Ама кога ќе уклучам нова сезона Мастер лига ми се старите овералАбе инсталирај само 0.4 и уживај