PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
е такво нешто незнам дали и има воопсто не во секој случај еве ти печ најдобар во моментов ке чекаш малце али ке ти се исплати чекањето за инсталирање имаш подетално во печот( е е тешко воопшто)
http://www.pes-patch.com/2010/11/pes-2011-patch-0-4-by-razib_46.html
поздрав

Го исталирав овја пач..ама играчите од Бундес лига се оние старите...т.е оние што беја во пес лигата...знае некој шо е работа???

Добро ја инсталирав играта го снимив кракот во програм фајлс, и ја стартувам играта ,све е ок ,ми дава да бирам лиги ,тимови све, али пред да почне утакмицата играта се гаси ,пробав да ја пуштам со изгасен Firewall исто. Читам 20 страни уназад никој немал ваков проблем. Чаре?

Го исталирав овја пач..ама играчите од Бундес лига се оние старите...т.е оние што беја во пес лигата...знае некој шо е работа???
пријателе имаш сега најнов печ еве ти линк http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-4.html
ова би требало да ги задоволи твоите желби
поздрав

Абе знае некој зошто не ме пушта да влегувам во игра! Стискам на шорткатот за ПЕС...се добро е...кога ми излегува тоа Press Any Button...и кога ќе стиснам веднаш ми излегува тоа Dont Sent! Знае некој што е проблемот...се досега беше во ред ама сега... ???

Само што го пуштив 0.4 пачот и што да видам...ако на 0.3 рапидно им беа опаднати оценките на скоро сите играчи, овде се пораснати у пич нонен...посебно на некои играчи кои ги сметав за клупоседачи и слично...мадафакин санава пач!

Пример : досена на 0.3 беше 73, овде 90!

Епа чао

Видете грд баг кој ми се деси вчера. 2 бага одеднаш. цццц. Добро е шо гол дадов, не се промашува таква шанса.

Но кога ќе го видите противникот се ќе ви стане јасно.
Joking

Кога ќе уклучам Мастер лига сите фудбалери (нивниот оверал) е стариот т.е. од пачот 0.1 а јас го инстелирав 0.4 . Е сеа, како да го избришам 0.1 и доколку го избришам 0.1 пачот, Мастер лигата ќе биде според 0.4 пачот?

Еден од ретките голови од слободен кои сум ги постигнал на играва и тоа со играч кој нема удар како некоја од големиве звезди кои се направени на играва.

Купи го Бентли и пробај. Го имам во Екипа преку 10 гола имам дајно за 2 сезони.

Овојпат ќе речеме дека не знаевте, ама за следен пат - делење кодови резултира со картони, а подоцна и со делење банови.

Не е дозволена пиратерија на форумов.

Овојпат ќе речеме дека не знаевте, ама за следен пат - делење кодови резултира со картони, а подоцна и со делење банови.

Не е дозволена пиратерија на форумов.

Незнаев......

Пачов 0.4 владее...играчиве во наполи накај 100ки ми одат :icon_mrgr да ми го кажеше некој ова порано ќе го пљукнев.

Ај едно прашање за мастер лигава. Кај опциите,за player development го остаив на нормал. Е сега,што е разлика меѓу normal и dynamic? И кај да видам дали има промена во оценкиве на помладиве играчи,нели треба да се развиваат? :D

Ќе си одбереш динамик, зошто е динамик и шиба ко лудо бе другар
icon_mrgreen.gif
;)
А за проверки, си имаш скаути и решен проблем...

А на нормал воопшто не се развиваат играчите? Не сакам да летаат како луди,не е интересно тоа :)) Мислев кај да проверам дали се развиваат играчите што веќе ги имам во тимот, батали скаутите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom