Andreas_bild
Cr7_conor mcgregor
- Член од
- 23 октомври 2007
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 76
ajde neka izlezi i da pocnime online da igrame ..... da se setime 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde neka izlezi i da pocnime online da igrame ..... da se setime![]()
da ne znae nekoj dali garena ke prodolzi da ja podrzva call of duty za online igranje preku garena .....
Ако има Dedicated Сервери, би требало да може да се игра. А мислам дека оваа ќе има таков тип на сервери, или грешка сум?
Дали ќе можам да ја играм играва, на она canyourunit.com ми покажува ова:
Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Друго се е со зелено, само тоа ми вели дека ми треба појако.
Не знам што е лошо тука па се напињаш, ете прашав можеби некој знае дали ке има проблеми при играње.Аманте бе, темава не е делење совети дали е добра или не е добра конфигурацијата. Ти можеш да имаш и гром компјутер, но ако не ти е среден како што треба нема ни FLASH игри да ти пушта. Втора работа, играта на XP и на 7-ца дава други резултати. Секој втор пост ви е, дали ќе фаќа тука, дали ваму, имате страни проверете си.
YouGamers
Не знам што е лошо тука па се напињаш, ете прашав можеби некој знае дали ке има проблеми при играње.
Темава постои да се праша било што и ако не сакаш да читаш такви постови не читај ама не стварај ваква нервоза.Можеби некој проверил па пак не му е јасно.
Procitav od UK gi prakjaat.Mislis na vreme ke ti signe ? Na vreme mislam...tocno na release date.
Ќе ти ја тера без проблем.Дали ќе можам да ја играм играва, на она canyourunit.com ми покажува ова:
Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Друго се е со зелено, само тоа ми вели дека ми треба појако.