- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Има некои што несакаат да дознаат ништо за играва, така да нека биде во спојлер.Дај кажи повеќе за играва, што не чинеше, дали е подобра од MW2 итн....
Има некои што несакаат да дознаат ништо за играва, така да нека биде во спојлер.Дај кажи повеќе за играва, што не чинеше, дали е подобра од MW2 итн....
на икс бокс ја играш?за тоа прашав и ми рекоа ја има излезено, ама за икс бокс само...После неколку изиграни мисии, можам да кажам дека е најдобрата CoD што сум ја играл. Одлижно започнува кампањата, и засега нема ништо негативно.
Да, на XBOX ја играм.на икс бокс ја играш?за тоа прашав и ми рекоа ја има излезено, ама за икс бокс само...
а за компјутер утре ќе ја има во југотон оргиналка!
Мене на почетокот пак ич не ми се свиѓаше ама како што одев понака се подобро и подобро..... Одлична е баш ми се свиѓа има убави мисии натака.После неколку изиграни мисии, можам да кажам дека е најдобрата CoD што сум ја играл. Одлижно започнува кампањата, и засега нема ништо негативно.
Епа ќе го има резнов и со него најубавите мисии ќе паднат, исто како и со Вудс.Понатака да не разоткривам,да не скршам некој филм на некој кајганџијаhttp://callofduty.wikia.com/wiki/Reznov Опа, ќе го има Резнов и во Black Ops. Опасен лик беше во WaW.
Иначе и оваа игра е Steam ексклузива (и ДВД верзијата се инсталира во Steam), еве линк http://store.steampowered.com/app/42700/ . Вели уште 18 саати.
Втората мисија, прв пат кај што се појавува Резнов ми е нај интересна досега.Епа ќе го има резнов и со него најубавите мисии ќе паднат, исто како и со Вудс.Понатака да не разоткривам,да не скршам некој филм на некој кајганџијаИ плус колку да потсетам 9 ноември е
![]()
Брат шшшшт..да остаиме другите да го доживеат тоаВтората мисија, прв пат кај што се појавува Резнов ми е нај интересна досега.
Broo, што то кажаа шшшшшш......Само што ја свртев и можам слободно да кажам дека ова е најдоброто нешто од Call of Duty
добро бе не ми се карај еба го :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Broo, што то кажаа шшшшшш......![]()