Call of Duty: Black Ops

Andreas_bild

Cr7_conor mcgregor
Член од
23 октомври 2007
Мислења
77
Поени од реакции
76
da ne znae nekoj dali garena ke prodolzi da ja podrzva call of duty za online igranje preku garena .....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
da ne znae nekoj dali garena ke prodolzi da ja podrzva call of duty za online igranje preku garena .....
Ако има Dedicated Сервери, би требало да може да се игра. А мислам дека оваа ќе има таков тип на сервери, или грешка сум?

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Ако има Dedicated Сервери, би требало да може да се игра. А мислам дека оваа ќе има таков тип на сервери, или грешка сум?
Првото нешто на кое се радуваат сите COD фанови и првото нешто откриено околу мултиплеер беше дека ќе има Dedicated Сервери :D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе и англиска верзија ама без крак

A

Auditore

Гостин
Дали ќе можам да ја играм играва, на она canyourunit.com ми покажува ова:

Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz

Друго се е со зелено, само тоа ми вели дека ми треба појако.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64

Аманте бе, темава не е делење совети дали е добра или не е добра конфигурацијата. Ти можеш да имаш и гром компјутер, но ако не ти е среден како што треба нема ни FLASH игри да ти пушта. Втора работа, играта на XP и на 7-ца дава други резултати. Секој втор пост ви е, дали ќе фаќа тука, дали ваму, имате страни проверете си.

YouGamers

A

Auditore

Гостин
Аманте бе, темава не е делење совети дали е добра или не е добра конфигурацијата. Ти можеш да имаш и гром компјутер, но ако не ти е среден како што треба нема ни FLASH игри да ти пушта. Втора работа, играта на XP и на 7-ца дава други резултати. Секој втор пост ви е, дали ќе фаќа тука, дали ваму, имате страни проверете си.

YouGamers
Не знам што е лошо тука па се напињаш, ете прашав можеби некој знае дали ке има проблеми при играње.
Темава постои да се праша било што и ако не сакаш да читаш такви постови не читај ама не стварај ваква нервоза.Можеби некој проверил па пак не му е јасно.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Не знам што е лошо тука па се напињаш, ете прашав можеби некој знае дали ке има проблеми при играње.
Темава постои да се праша било што и ако не сакаш да читаш такви постови не читај ама не стварај ваква нервоза.Можеби некој проверил па пак не му е јасно.
Ќе треба све на low да ставиш, можеби ќе ти ја фати.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Procitav od UK gi prakjaat.Mislis na vreme ke ti signe ? Na vreme mislam...tocno na release date.
Има уште еден батка на форумов што нарачува од SendIt/UK, и него обично му каснат два-три дена. Не повеќе. Ќе видиме, али до другиот петок НАЈКАСНО треба да стигне.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Не стигаат веднаш, треба да сме среќни ако ни стигне до другиот петок, ако не ќе чекаме до понеделник или вторник.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896

Ќе ти ја тера без проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom