Call of Duty: Black Ops

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да се надевам дека процесорот нема да ме заебава.И на некој игри кој барале повеќе процесор ми терало да се надевам и тука ќе биде исто.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Од неофицијални и непотврдени извори слушнав дека верзијата за XBOX 360 од играва се појавила по црните канали.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
ЈАс како шо виде на замунда само за Xbox ја има..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вака сега, за да се разбереме:

1. Да, само за Xbox360 ја има на торентите.
2. Не, не се знае кога ќе излезе за PC или PS3 по торентиве.
2. И НЕ, НЕ Е ДОЗВОЛЕНО побарувања на торенти и слични работи на темава, барање на истите може да доведе до бан.

Да се надеваме дека сите ќе ја пробаме наскоро. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас ќе ви кажам за 2 часа каква е, мислам пто бе каква е очекувајте да биде најдобрата од цел серијал.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вака сега, за да се разбереме:

1. Да, само за Xbox360 ја има на торентите.
2. Не, не се знае кога ќе излезе за PC или PS3 по торентиве.
2. И НЕ, НЕ Е ДОЗВОЛЕНО побарувања на торенти и слични работи на темава, барање на истите може да доведе до бан.

Да се надеваме дека сите ќе ја пробаме наскоро. :)
Најдов икс бокс, дај торент тука, не примам ПП или титки :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја има и за пц, незнам каде ама точно. Очекувајте за некој час да ја има насекаде. Спремајтеси 12 гига за донлоад барем така викаат :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Имам ПС3 и имам добар ПЦ за играва, но си го накрчив гадно што му направив UPDATE на ПС3 и нема Jailbrake за 3.5 така да опцијата дека ке ја играм играва пиратски на ПС3 згасна, затоа чекаме на ПС верзијата за која се надевам дека нема да ми прави проблеми со конфигурацијата што ја поседувам.MW 2 ми идеше одлично на повекето работи High така да очекувам и оваа да биде добро оптимизирана. Гушки ,Бацки и ако ја начекате PC верзијата на Net не бидете цигани да не пишете,, ова за Мац се однесува конкретно :pos:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро бе што се лајно торентиве брзина катастрофа...

--- надополнето ---

Поминав 2 мисии, графиката е далеку подобра од MW2 и е прекрасна. Ги пробав зомбите, овај пат се стварно зомби и е некако морничаво и страшно :). Не откривам ништо од приказна утре да допуцам како што треба па ќе кажам некој збор појќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom