Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Што и напраија на наша Кајгана... као изгубен Германец сум.
Што се однесува до борбата за титулата, ке се бориме до крај, едно коло во кое се може да се смени, иако е мала веројатноста, но сепак надежта последна умира.
Гути мислам дека веке го одигра последниот натпревар во Мадрид, прочитав по сајтовиве некакво поздравување имал со фановите пред или после утакмицата :(. Ке имаме бурно лето во секој случај, со заминувања и со трансвери.

Едит: Јуниорите на Реал Мадрид прво место во Шпанија.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
^Vamos Real
Aма фанови имаме... арно викаше Bobi4e на почетокот му се чудев на постот но сега го сваќам човекот зошто не пишува повеќе тука.
Дечко ти ако навистина имаш 20 години нешто со тебе не е во ред пишуваш постови како првооделенец. Лион да не не надиграа случајно на Бернабе? Или Барса беа подобри на првата утакмица?
Познавам многу луѓе шо викат оти Реал има јак тим... оваа година заслужија титула а не навиват за Реал а прочитај си го твојот пост и после напиши Хала Мадрид!

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
^ Пенал не пенал, не заслуживме. Не плачете.
Абе што се жалите само беееее? Јас мислам дека не заслуживме титула!!! Како прво Лион:kesa: после од Барса дома:kesa: На не ферски начин неможеш да земеш титула зошто ќе немаш среќа тогаш.
Ај може наредна сезона повеќе среќа и успеси ќе имаме. :)

Halaaa Madriiid!!!
Ако мислите дека не е заслужена значи ваше мислење , титулата не се одлучува само на Ел Класико ако беше така ќе се играа само 2 натпревари! А Реал е на добар чекор до рекордни 32 победи во сезона и добар скор на голови што не се случило 20 години , титулата е и повеќе од заслужена но тука е и Барса која исто има добри резултати оваа сезона и исто ја заслужува па и ако ја освое треба да им се честита спортски па повеќе среќа наредна сезона

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ако мислите дека не е заслужена значи ваше мислење , титулата не се одлучува само на Ел Класико ако беше така ќе се играа само 2 натпревари! А Реал е на добар чекор до рекордни 32 победи во сезона и добар скор на голови што не се случило 20 години , титулата е и повеќе од заслужена но тука е и Барса која исто има добри резултати оваа сезона и исто ја заслужува па и ако ја освое треба да им се честита спортски па повеќе среќа наредна сезона
Не машко, титулата не се одлучува во 2 натпревари. Ама тие натпревари беа и клучните. 2 пати изгубивме од нашиот конкурент, шо да биди фазла. Ајде да речиме Челзи да кикснеше денес против Виган, Манчестер да ја земеше титулата.. заслужена ке беше ? Ма дај ти се молам. Тоа е тоа.. Наредна година се освојуваме, тимов има сила и потенцијал. Кога ке ги видиме Бензема и Кака во вистинско светло, е тогаш ке прајме друг муабет, и нема да се караме дали било заслужено или не. Поз :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
лЕл..новава Кајгана..Ко во шпанско село сум..Инаку денеска начув дека Игуаин ќе си оди од Реал??Па,чичко Перез и останатите..тоа ќе биде многу лошо...Гути си замина,Игуаин ако си оди,потоа Раул..не сакам едноставно да ги видам овие играчи во друг тим..Ајде,Гути веќе-решена мистерија..Се најубаво нека му е во Турција..Последниот натпревар го одигра феноменално,ама Игуаин не треба да си оди....:tapp::tapp:
едит-Му понудиле плата двојно помала од на Бензема,барем така велат медиумите..Со извинување до фановите на Бензема,ама Игуаинз заслужува повеќе од него

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не машко, титулата не се одлучува во 2 натпревари. Ама тие натпревари беа и клучните. 2 пати изгубивме од нашиот конкурент, шо да биди фазла. Ајде да речиме Челзи да кикснеше денес против Виган, Манчестер да ја земеше титулата.. заслужена ке беше ? Ма дај ти се молам. Тоа е тоа.. Наредна година се освојуваме, тимов има сила и потенцијал. Кога ке ги видиме Бензема и Кака во вистинско светло, е тогаш ке прајме друг муабет, и нема да се караме дали било заслужено или не. Поз :)
Ок од наредна сезона после второто Ел Класико ќе знаеме кој заслужува кој не :uvo:

--- надополнето ---

лЕл..новава Кајгана..Ко во шпанско село сум..Инаку денеска начув дека Игуаин ќе си оди од Реал??Па,чичко Перез и останатите..тоа ќе биде многу лошо...Гути си замина,Игуаин ако си оди,потоа Раул..не сакам едноставно да ги видам овие играчи во друг тим..Ајде,Гути веќе-решена мистерија..Се најубаво нека му е во Турција..Последниот натпревар го одигра феноменално,ама Игуаин не треба да си оди....:tapp::tapp:
едит-Му понудиле плата двојно помала од на Бензема,барем така велат медиумите..Со извинување до фановите на Бензема,ама Игуаинз заслужува повеќе од него
Ако му понудиле толку значи од 9 двојно помалку 4,5 колку што и самиот бара а дека заслужува повеќе заслужува но ниту Раул и Касиљас кои се деца од школата не зедоа повеќе од 6,5 ... како минува времето се надевам Игуаин ќе биде подобар а со тоа и неговата плата

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
луге дај да бидеме малку поприбрани, а не да пишуваме глупости и да се караме, ова е фан топик на Мадрид и на него барем според мене нема потреба да се пишуваат лични навреди и други работи кои немаат врска со Мадрид.:smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Mourinho mete prisa

Las altas esferas del Real Madrid han decidido prácticamente que Pellegrini no continuará la próxima temporada aun ganando la Liga. El sustituto es Mourinho. El portugués aprovecha la coyuntura para meter prisa. No seguirá en el Inter, pero quiere resolver su futuro ya....

Кој знае шпански арно, кој не гугл транслејт.

:drk: ако се деси ова.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Mourinho mete prisa

Las altas esferas del Real Madrid han decidido prácticamente que Pellegrini no continuará la próxima temporada aun ganando la Liga. El sustituto es Mourinho. El portugués aprovecha la coyuntura para meter prisa. No seguirá en el Inter, pero quiere resolver su futuro ya....

Ваљда дека Пелегрини не продолжува наредната сезона,туку на негово место доаѓа Мурињо:pos2:....Ауф ама ми е добар шпанскиов.....
BTW.....Ова веќе не личи на кајгана.......порано се знаеше жолто ама вaкa...сигурно повеќе белки имаат клаено:):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Mourinho mete prisa

Нема да се деси, џабе серат по весници.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
мене баш ми се свига новава кајгана :D :D, П.С нека не се занесува перез нека му даде поголема плата на игуаин па да не го изгубиме на крај да си замине во некој друг клуб

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Точно така,прави милионски трансфери сега нека не ја сери со Гонзало,нека му качи доволно да се изедначи барем со Бенз,зашто и двајцата се млади и допорва треба да се докажуваат.Инаку многу ми е жал што нема да се исполни желбата на Гути:pipi:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јас сум ЗА да дојде Мурињо. Не оти не е добар Пелегрини, туку затоа што Мурињо воспоставува целосна контрола врз целокупниот состав. Ќе воведе повеќе дисциплина, и сите ке тренират на најдобар можен начин, да се борат за место во тимот. Мое мислење де:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Гостинските дресови за наредна сезона.

p.s им ги продадовме Хави Гарсија и Савиола на Бенфика, Бенфика станува шампион после 5 години во Португалија. Исто и Хајнце со Марсеј. :) :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гостинските дресови за наредна сезона.

p.s им ги продадовме Хави Гарсија и Савиола на Бенфика, Бенфика станува шампион после 5 години во Португалија. Исто и Хајнце со Марсеј. :) :)
Ах преку таквото од овие изјави,како не ви се здосади да ги пишувате,заборави за Робен и Снајдер да напишиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom