O
ob1
Гостин
Иако не успеа Севиља да ја задржи Барса и иако не земавме титула и не сме шампиони ја се осекам како првак и сум задоволен од играта која ја прикажаа оваа сезона играчите (зборам за во La Liga). Бидејки за да освоиш 95 бода стварно треба да си многу добар и заслужуваш титула така да за мене е како да сме ја освоиле титулата. Се надевам дека на Малага ке им дадеме 7 гола и ке сружиме уште еден рекорд.
Што се однесува до следната сезона и трансферите. Значи не ни треба ништо освен едно крило (Ди Мариа/Силва) и еден лев бек иако Марсело станува се подобар и подобар. За тренерот сум да му се даде уште една сезона на МП, но ако одлучила управата на Реал да го смени нека го смени со Мурињо со никој друг.
Hala Madrid и убеден сум дека следната сезона ке блеснеме.
Што се однесува до следната сезона и трансферите. Значи не ни треба ништо освен едно крило (Ди Мариа/Силва) и еден лев бек иако Марсело станува се подобар и подобар. За тренерот сум да му се даде уште една сезона на МП, но ако одлучила управата на Реал да го смени нека го смени со Мурињо со никој друг.
Hala Madrid и убеден сум дека следната сезона ке блеснеме.