Хаха, си ја нарачав од главна страна Блуреј едицијата, трае 4 часа вкупно ама најдов и торент од истата пред некој месец, ако сака некој нека пише ПП Чим не умрев овој ден, значи нема смрт за мене xDајде малку моралот да се крене
Моето омилено morale boost видеоајде малку моралот да се крене
Ееее јас се изнамачив за дизајн ама ете не се примени .....а убав бешеКонечно ) Добар е сајтот, али дизајнот некако ми е фалш, може многу многу боље да се напраи.
Џену уредник а, честитки
Дејан Не сум го исконтактирал, деновиве ќе гледам барем број да најдам од него за да му кажам дека сеуште има собиранки. Коментарите на Дејан против Арсенал се priceless. Ќе улеташе во Шенклис и ќе се издереше на Дени шанкерот - Дете, литро пиво, темноP.S. Мартин, што се деси со тој човекот што имаше дрес од 2007-8 сезоната, ко Лиде исти и пцуеше јако ептен? Ми фали У комбинација со Аеродромецот шоу беа
Звер :bravo:
Фергусон изјави дека баш таму сме најслабиБаш Бејл не ми праи многу, многу мерак. Башка и по левата страна имаме играчи.
Кога игравме против Шити му рече на Дени - Дете пиво, за голов што ќе падне :pos2:Дејан Не сум го исконтактирал, деновиве ќе гледам барем број да најдам од него за да му кажам дека сеуште има собиранки. Коментарите на Дејан против Арсенал се priceless. Ќе улеташе во Шенклис и ќе се издереше на Дени шанкерот - Дете, литро пиво, темно