Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле како ќе биде сега без Видиќ. Лелее... Оххх мури мајкооо :kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако има нешто багови со повредава на Видиќ пријавувајте :tv:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Ако има нешто багови со повредава на Видиќ пријавувајте :tv:
Не ми отвара линкот:toe:Сериозно е нешто шо му се десило?Мораше ли да се повреди баш сеа коа се сите у форма од одбрана:tapp:

B

BooBojan

Гостин
А бе не паничете!BTW.@Rooney's Temper; браво за шегата ни и браво за сајтот!!!!!!
Колку добро само си ги смислил и шегата и сајтот.А пак овие другиве само лелекат а не се ни прочитале!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кај мене отвора.

Иначе, се регистрирав пред половина час и сеуште чекам порака на емаил за одобрување на членството но ја нема. :)

Eдит: Стигна, конечно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки нешто има проблеми и со операториве, мене па никакви страници што се хостирани надвор од МК не ми отвора, трпение :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки сите мали проблеми се увидени и во најскоро можно време ќе бидат отстранети, малку трпение ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
А бе не паничете!BTW.@Rooney's Temper; браво за шегата ни и браво за сајтот!!!!!!
Колку добро само си ги смислил и шегата и сајтот.А пак овие другиве само лелекат а не се ни прочитале!
Полека смири се се зезаме сите знаеме што е и како е :)
Проблеми ако ви се јават ке ве молам контактирајте ме по пп мене или рунис темпер секако и џену...:)

--- надополнето ---

Додаден е и дел Песни во менито...Има и позадини но празен е тој дел сите позадини за Манчестер јунајтед, Играчи, слики од тренинзи и новости некој околу клубот пракајте ги во делот контакт:)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Може во делот на Песни право и да ставите линк за даунлоад на песната ( ако немате ќе ви пратам јас ).

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Конечно :)) Добар е сајтот, али дизајнот некако ми е фалш, може многу многу боље да се напраи.

Џену уредник а, честитки :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom