Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Phone Booth го имам на ПЦ долго време, ама ако е како овој Cellular не го пуштам...Викате вреди да се гледа?

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Phone Booth го имам на ПЦ долго време, ама ако е како овој Cellular не го пуштам...Викате вреди да се гледа?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Еве уште еднаш, подобар е од Cellular каде-каде :)
Yep,еве и јас потврдувам...минимум 3 класи е подобар од cellular.....е сеа ти па нем да очекуваш да те изместе ама добар е не е лош.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Phone Booth e мадафака, сигурно најдобриот филм од овој тип на филмови
тип на филмови кај што целото дејствие се врти околу еден лик кој обично запаѓа во некаква чудна заебана ситуација и прави надчовечки напори да се извади
Еден од поомилените филмови ми е во секој случај

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.595
Phone Booth e мадафака, сигурно најдобриот филм од овој тип на филмови
тип на филмови кај што целото дејствие се врти околу еден лик кој обично запаѓа во некаква чудна заебана ситуација и прави надчовечки напори да се извади
Еден од поомилените филмови ми е во секој случај
Можеби The Negotiator (1998) не спаѓа баш во таа група филмови како што ја дефинираше, ама онака ми текна на филмот и реков да го препорачам. Одлична акција.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еве нешто за да се забавувате. Ако сте сакале да звучите како филмски критичар клик на страната и пишете си било кој наслов на филм кој ќе ви текне...:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Можеби The Negotiator (1998) не спаѓа баш во таа група филмови како што ја дефинираше, ама онака ми текна на филмот и реков да го препорачам. Одлична акција.
И двата се одлични а во доста работи и слични. За мене се must see и двата. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Movie suggestions ? Neshto kako: Salton Sea,Trainspotting,Requiem for a Dream,Enter the Void...?:smir:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Inland Empire
Чим си го истрпил Enter the Void, ваљда и овој ќе можеш, иако е малку потежок.
Дали сум го истрпил ? хаха уживав во филмот, посебно првиот час од филмот..еден од најубавите филмови што сум ги гледал. фала за предлогот борчам зеленко.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom