.:MadMan:.
Ретардиран
- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.781
Phone Booth го имам на ПЦ долго време, ама ако е како овој Cellular не го пуштам...Викате вреди да се гледа?
Еве уште еднаш, подобар е од Cellular каде-кадеPhone Booth го имам на ПЦ долго време, ама ако е како овој Cellular не го пуштам...Викате вреди да се гледа?
Yep,еве и јас потврдувам...минимум 3 класи е подобар од cellular.....е сеа ти па нем да очекуваш да те изместе ама добар е не е лош.Еве уште еднаш, подобар е од Cellular каде-каде
Можеби The Negotiator (1998) не спаѓа баш во таа група филмови како што ја дефинираше, ама онака ми текна на филмот и реков да го препорачам. Одлична акција.Phone Booth e мадафака, сигурно најдобриот филм од овој тип на филмовиЕден од поомилените филмови ми е во секој случајтип на филмови кај што целото дејствие се врти околу еден лик кој обично запаѓа во некаква чудна заебана ситуација и прави надчовечки напори да се извади
И двата се одлични а во доста работи и слични. За мене се must see и двата.Можеби The Negotiator (1998) не спаѓа баш во таа група филмови како што ја дефинираше, ама онака ми текна на филмот и реков да го препорачам. Одлична акција.
Lola RenntMovie suggestions ? Neshto kako: Salton Sea,Trainspotting,Requiem for a Dream,Enter the Void...?:smir:
Inland EmpireMovie suggestions ? Neshto kako: Salton Sea,Trainspotting,Requiem for a Dream,Enter the Void...?:smir:
Дали сум го истрпил ? хаха уживав во филмот, посебно првиот час од филмот..еден од најубавите филмови што сум ги гледал. фала за предлогот борчам зеленко.:smir:Inland Empire
Чим си го истрпил Enter the Void, ваљда и овој ќе можеш, иако е малку потежок.