Дали е можно?

Види, мајката! Ако веќе и се враќаат поени и мислења, тогаш нека ми ги вратат и мене 20+ изгубени поени реп. и 100+ мислења!
Еве мислењата не мора....поените барем.:smir:

Чек Дис Аут stands for oстави си ја сериозноста кај "дали на геј популацијата треба да им се дозволи право за посвојување" пред да влезеш. Инаку ако ти е толку важна репутацијата, јас имам нешто помалку од 4k. Шиткам 1k за иљадарче.

Чек Дис Аут stands for oстави си ја сериозноста кај "дали на геј популацијата треба да им се дозволи право за посвојување" пред да влезеш. Инаку ако ти е толку важна репутацијата, јас имам нешто помалку од 4k. Шиткам 1k за иљадарче.

Купување на 4ипови, овај зеленки од непроверени извори ќе резултира со перманентен бан. Не ги лажи луѓето.

Зошто воопшто се замарате да трошите време и да отварате теми за поплаките на некој искомплексиран член што во реалноста очигледно неможе да стекне ни 34 поени репутација како резултат на сопствената асоцијализираност?

Зошто воопшто се замарате да трошите време и да отварате теми за поплаките на некој искомплексиран член што во реалноста очигледно неможе да стекне ни 34 поени репутација како резултат на сопствената асоцијализираност?

Стварно.
Засрамете се.
Има право девојчево.
Ве растури вербално.

Whoa whoa.. bringin out the big guns.. големи зборови.
Готово. Мене ме просветли со значењето и смислата на животот. Одам да го живеам.

4@0

PS. thegirl1 кога ќе стане модератор сите ќе ве брише. Си знам од Гладиус.

Ццццц :pos2: Лелеее незнаете колку се смеам :pos2:
Мене не ми се важни тие 34 поени репутација и 100те мислења, туку онака да си прашам јас што било работата. Т.е мене ми го избришаа целиот ник. Зашто сум била регистрирана после 16ти. И добро. Јас си прашав, ми одговорија. Прашав и дали ќе се вратат мислењата и репутацијата на сите членови и тоа ми одговорија. Самооо македонка1985 е толку паметна па неможе да сфати :smir: која во животот е едно исфрустирано створење кое нема пријатели во животот, на форум со лаги стекнува пријатели и лелеееее веќе пинокио за нос го фатила :vozbud: Иии нема каде да ја истури својата бес и разочараност од таквиот живот, па проба на мене. Еееее чекај ти, мене немоеш да ме изнервираш или во краен случај да ја префрлиш таа бес и разочараност на мене. Не не, нема да ти успее!
Ај лечи си ги комплексите на некое друго место ;)

ццццц значи некој дреме само за репутација, и после ке се лигави дека е паметен..... а репутацијата знаеме дека може да се стекне со договоро на два тројца другари...........

запеза.............

На мене ми фалеа 200 и кусур мислења!!! АЛООО...
Плачев ли јас!? НЕ!
Не е ништо страшно малце е глупо по два пати да пишуваш едно исто мислење во некоја тема ама ете..
Дувни и ќе помине, така се расте! :)

Значи откоа дојде на форумов само нешто делиш правда , се буниш и најпаметна си.... темава е отворена за сеир... па пукај сеир ако ти се пука ако не...не се замарај со објаснување што е и како е...

Се...Ама буквално СЕ има по светов...

За заклучија мојата тема, но ништо нема да ме спречи!
thegirl1, омажи се за мене!

Стварно ова не е хумано. СРАМОТА...(форумов да трпи постови од типот каде е репутацијата :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom