Дали е можно?

Мене не ми се важни тие 34 поени репутација и 100те мислења, туку онака да си прашам јас што било работата.
Знаеме :back:
Т.е мене ми го избришаа целиот ник. Зашто сум била регистрирана после 16ти.
Никот ти го избришале? :nesvest:
Самооо македонка1985 е толку паметна па неможе да сфати :smir: која во животот е едно исфрустирано створење кое нема пријатели во животот, на форум со лаги стекнува пријатели и лелеееее веќе пинокио за нос го фатила :vozbud: Иии нема каде да ја истури својата бес и разочараност од таквиот живот, па проба на мене.
Каде виде бес и разочараност во темава? :back:
Еееее чекај ти, мене немоеш да ме изнервираш или во краен случај да ја префрлиш таа бес и разочараност на мене. Не не, нема да ти успее!
Ај лечи си ги комплексите на некое друго место ;)
Добро, само не се нервирај молим те :кис4е:

Расипано, разочарано створење!
Попусто пробуваш да ја оцрниш нашата thegirl1!

Овој профил има 170 посети

Многу популарна ја напрајвте

Овој профил има 170 посети

Многу популарна ја напрајвте
Не ја направивме :pipi:
Самото тоа што е VIP - Very Important Person кажува многу за овaa ценетa кајганџика :toe:

Ај thegirl1 што е ретарда, е. Ама со 24 години сигурно би имал попаметна работа -.-'

За жал ја затворија...
I wonder why.

Највише ме чуди што девојчево заслужило тема да се отвори за нејзе -_-

Дај да направиме група на фејсбук, сите јузери на кајгана да и дадат по 2-3 зеленки за било кој пост, да се врати репутацијата, како знак на хуманост

Дај да направиме група на фејсбук, сите јузери на кајгана да и дадат по 2-3 зеленки за било кој пост, да се врати репутацијата, како знак на хуманост
заш море на фејсбук.. мојт и тука акосакате една група да и направиме :smir:

Помогнете му на изгубеното зеленко да се врати дома.
Уба идеја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom