Јас мислам дека треба да почнеме штрајк пред вратата на админите во чест на обесправената членка.
Па нема смисла мислам хелоууу, 100 мислења и снемало.. па одозгора на тоа 34 поени репутација.. еееј 34.. па тоа се години и години работа.
Едно имам да кажам за членката: те молам застани на цврста подлога, бетон по можност, и почни да правиш вакви движења:ед: и после тоа, кога ќе почне да те боли многу вакво движење:њауу:накај болница. И таму ќе отидеш ваква:њааа:и ќе им се пожалиш на докторите, и кога ќе те прашаат за причината, ќе видиш ваква реакција:нетачен:, и тогаш ќе се појави доктор со идеја :сијаличка: и ќе ти даде добар совеет. Место да кенкаш за постови троши го времето на попаметни работи, како на пример :секс::pusk: и слично.
ццц начинот на кој се врати ејјј,ко херој јебо те,Никола Карев и Питу Гули говна да јадат! во минус од 100 мислења и смгна сили да се врати уште појака(за репутацијата ич муабет не правам) државен херој
пс. Да се направи концерт во чест на thegirl1 баталете жртви од Хаити да донираме мислења и поени за репутација....бидете хумани,да ја оствариме желбата на thegirl1
Ауу,тука имало вип член а јас да не знам...и плус не ми е пријателка,па немогуче еден вип член еее алоооо,а ниту автограм не сум побарала,па не е праведно.
Искрено се извинувам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.