Дали е можно?

Во полиција украден телефон немоажт да ти најдат, а камоли репутација и мислења :smee::smee::smee:
Треба да си фаца т.е VIP и се ќе ти најдат и вратат.:смајли:

Не си кул ако ја немаш во потпис.
Тhegirl1, ja исмевате неморално зошто ве растура вербално со фин завршеток: build a bridge and get over it; get a life; whatever. Или што и да е на мода.. :)

Ц, ти не си кул зашто не знаеш дека на мода е да кажеш што поголема смешка на темава за ТЕБЕ да те стават во потпис, а не thegirl1. :smir:

Со хуманост , до репутацијата :salut:

Ц, ти не си кул зашто не знаеш дека на мода е да кажеш што поголема смешка на темава за ТЕБЕ да те стават во потпис, а не thegirl1. :smir:

Ми помина мене hard-on-oт за такви ствари кога ми се појавија влакненца доле. :kesa:

Нудл, на живец да не ти згазил некој? :)

Девојчето со милион мислења дојде на ред:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3260921&postcount=2941

Да не рече дека не се добри во администрација,за загуба од 100 мислења даваме милион :лудача:
Кој друг пријави загуби да го ставиме на листава:))
(смајливо закон)

Девојчето со милион мислења дојде на ред:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3260921&postcount=2941

Да не рече дека не се добри во администрација,за загуба од 100 мислења даваме милион :лудача:
Кој друг пријави загуби да го ставиме на листава:))
(смајливо закон)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

1.000.000 мислењааааа хахахах :)))

thegirl1

Темава е сеир на ќило :) Нелупен.
Зошто мислиш дека е за сеир?:nenene:
И нема цели 100 мислења на thegirl1, плус репутација 34 поени.:вртиочи:
Знаеш ли за во играчница колку труд треба да се вложи за да се напишат толку мислења и после да ти ги нема?:PC:

:vozbud:Има тема посветено на мене :vozbud: И шо сеа? Да плачам? Лелееееее мамооооо ми отвориле тема(сеирџиска) на кајганаааааааааааа форумот :nesum:

Јас не се мешам во работата на администраторите :wink: Штом тие дозволуваат сеирџиски теми, јас не се бунам :helou: Како тие решиле, така нека биде :kesa:
Само, не ми е јасно, што е поентава на темава? Дискусија? Не би рекла! Но, како што реков. Администраторите се главните на форумов :wink: Исто и угледот на кајгана, и тоа е нивна работа :helou:

Ок. Значи, пријателчиња, дали може да ми откриете на што се должи оваа почит? :smir: Дека нели, има две причини за отварање на теми за некоја личност :) Или ја почитуваш таа личност, па отвараш тема во нејзина чест, да се дискутира за неа(пример познативе личности) или и завидуваш(а воедно и ја почитуваш) па отвараш (сеирџиска) тема за таа личност. :helou:

Или ја почитуваш таа личност, па отвараш тема во нејзина чест, да се дискутира за неа(пример познативе личности)
Ти си VIP член на форумов:back:
п.с.Уште не ти ги вратиле мислењата?:ija:

:vozbud:Има тема посветено на мене :vozbud: И шо сеа? Да плачам? Лелееееее мамооооо ми отвориле тема(сеирџиска) на кајганаааааааааааа форумот :nesum:

Јас не се мешам во работата на администраторите :wink: Штом тие дозволуваат сеирџиски теми, јас не се бунам :helou: Како тие решиле, така нека биде :kesa:
Само, не ми е јасно, што е поентава на темава? Дискусија? Не би рекла! Но, како што реков. Администраторите се главните на форумов :wink: Исто и угледот на кајгана, и тоа е нивна работа :helou:

Ок. Значи, пријателчиња, дали може да ми откриете на што се должи оваа почит? :smir: Дека нели, има две причини за отварање на теми за некоја личност :) Или ја почитуваш таа личност, па отвараш тема во нејзина чест, да се дискутира за неа(пример познативе личности) или и завидуваш(а воедно и ја почитуваш) па отвараш (сеирџиска) тема за таа личност. :helou:

Не срце, него си дел од машинеријата. Нова, збунета и заглавена во играчница. Дежа-факинг-ву.

Не се секирај, ти претстои златна иднина. Еве, веќе ти го гледам титлето “модератор“ под јузерот.:smir:

Со голема почит кон луѓето кои се грижат за форумов, ама навистина не е во ред околу 100 мислења да и се избришат на thegirl1.
Зарем не ви е жал за времето кое го потрошила за размислување и користење на својата интелегенција кога отворала теми на форумов?Како може околу 100 мислења да и исчезнат?

Зар не ви беше јасно дека секое мислење треба да се брои?Капак на се е и тоа што нејзините 34 макотрпно заработени поени од репутација и ги нема.:(

Мислам дека треба повеќе да се грижите за мислењата на VIP членовите како thegirl1, затоа што не може секој да биде VIP член на форумов.Се надевам дека ќе и ги вратите 100те загубени мислења и 34те поени репутација.:смајли:

Види, мајката! Ако веќе и се враќаат поени и мислења, тогаш нека ми ги вратат и мене 20+ изгубени поени реп. и 100+ мислења!
Еве мислењата не мора....поените барем.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom