Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Сега почнува се од почеток,сега сме на исто ниво како што беше кога Јуве се врати во Серија А.Се надевам дека ќе се изгради добра основа,па за понатаму Јуве да може да се врати на старите патеки.Не очекувам воопшто ништо од Дел Нери(искуството од Раниери,Ферара и Закерони).

Најверојатно ќе се донесат солидни играчи за пополнување на некои позиции во Јувентус,па за понатаму да може да се гради силен тим.Верувам во Марота и Ањели дека би можеле да напправат промени во Јувентус.

--- надополнето ---

Наводно, Роберто Манчини го посакувал Диего во Манчестер Сити, а Тутојуве пишува дека Манчестер Сити ќе понуди 19 милиони фунти да го ангажира Бразилецот. Мислам дека грешка ќе биде евентуалната негова продажба.

Јас мислам дека треба да се продаде Диего.Не се вклопува во новата тактика и Сити е тим кој би можел да плати добра сума на пари за Диего.Да успеат да го продадат и Мело би било одлично.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Диего може да се проба и како втор напаѓач како Кристиано Роналдо ,исто и Џовинко може да игра втор напаѓач,а Марота изјави дека нема да донесе ниеден играч од Сампдорја,така да Пацини ќе си остане
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=21528

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Диего може да се проба и како втор напаѓач како Кристиано Роналдо ,исто и Џовинко може да игра втор напаѓач,а Марота изјави дека нема да донесе ниеден играч од Сампдорја,така да Пацини ќе си остане
останува да видиме

--- надополнето ---

агентот на кандрева изјави дека играчот сака да остани во јуве и наредната сезона линк тука и јас мислам дека треба да се одкупи договорот на играчот

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Oва е веста што ми се допаѓа најмногу! Нема да има Inzaghi втор дел во Јуве! :) :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Баталете екстра имиња или исфорсирани млади играчи кои уште не ни играле у јака екипа да ни ги продаваат за 30миљона.
Пуштете Алфа ТВ и видете Арда Туран што прави, сам им ја држи цела репрезентација на Турциве. Он ми е прва желба каков Ди Мариа каков Варгас. Детево партал праи, а и би дошол за 20миљона. ;)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Баталете екстра имиња или исфорсирани млади играчи кои уште не ни играле у јака екипа да ни ги продаваат за 30миљона.
Пуштете Алфа ТВ и видете Арда Туран што прави, сам им ја држи цела репрезентација на Турциве. Он ми е прва желба каков Ди Мариа каков Варгас. Детево партал праи, а и би дошол за 20миљона. ;)
Е да .. Арда Туран навистина вреди злато, би бил многу среќен да го видам во црно-белиот дрес :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Антонио Конте најверојатно е новиот тренер на Сиена, и се најавува дека ќе потпиши 2 годишен договор, а неговата официјална презентација ќе биде во Вторник. линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Антонио Конте најверојатно е новиот тренер на Сиена, и се најавува дека ќе потпиши 2 годишен договор, а неговата официјална презентација ќе биде во Вторник. линк
со срека нека му е

--- надополнето ---

Juve eye but follows Martinez to Real link tuka

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Јувентус

Летот кон Њу Јорк, хотелот и тренинзи во Њу Јорк
и пресконференција на која говори Капитенот

p.s. Со кого играше Јуве пријателска и кога?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Според, Кориере, Јуве сериозно размислува да достави понуда до Баерн Минхен за Бастијан Швајнштајгер, а се наведува дека Дел Нери го посакал Швајнштајгер за засилување. Швајни може да игра на секоја позиција во средината, но се наведува дека Дел Нери ќе го употребува како лево крило. линк

A Calciomercato пишува дека само Киелини,Маркизио и Дел Пиеро се недопирливи за трансфер.
Маркизио е веќе тука,не би сакал да се запостави овој талент,многу наликува на легендарниот Антонио Конте и погодена му е веќе позицијата,само треба повеќе храброст и решена е таа позиција,Швајни ниту играл како крило ниту ќе игра затоа да заборавиме на оваа шпекулација

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Daily Mail пишува дека агентот на Димитар Бербатов веќе почнал почетни преговори со неколку тимови за трансфер на Бербатов, а самиот агент изјави дека имал некои почетни разговори со други тимови, и дека не може да каже ништо повеќе. Daily Mail тврди дека тие тимови се Јувентус,Милан и Волфсбург.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Daily Mail пишува дека агентот на Димитар Бербатов веќе почнал почетни преговори со неколку тимови за трансфер на Бербатов, а самиот агент изјави дека имал некои почетни разговори со други тимови, и дека не може да каже ништо повеќе. Daily Mail тврди дека тие тимови се Јувентус,Милан и Волфсбург.
Maјко мила, само да не е вистина ова. Доста е што имаме еден Амаури во тимот и што ми ги искина нервите, уште овој Бугаров ни фали. Тогаш, не просечна, туку подпросечна екипа ќе бидеме.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Maјко мила, само да не е вистина ова. Доста е што имаме еден Амаури во тимот и што ми ги искина нервите, уште овој Бугаров ни фали. Тогаш, не просечна, туку подпросечна екипа ќе бидеме.

Ај јас да ти кажам како голем пратител на Премиер Лига дека Дејли Мејл ти се ко М-експрес во МК :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom