Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Момци фала што ме означивте во темата и после да им одржиме една лекција на Американците.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Гледам се дискутира за Диего дали да се продаде или не.... Мислам дека вакво злато од играч не треба ада се откачи толку лесно.... да немаше сјајна сезона ама кога може на Амаури да му се даде уште една шанса зар Диего не заслижува.... Лани се тепаа сте екипи за него, едвај добивме некоја ѕвезда сега па да го продадеме.... Плус ќе има многу контролни утакмици Јувентус па ке се види дали може да игра во 4-4-2 формација....
инаку некој побара утакмицта вецер да ја гледа па еве линк .....
http://atdhe.net/ ќе ја побарате откако почне....

п.с шо е финтава со означувањето во темава ? :vozbud:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Гледам се дискутира за Диего дали да се продаде или не.... Мислам дека вакво злато од играч не треба ада се откачи толку лесно.... да немаше сјајна сезона ама кога може на Амаури да му се даде уште една шанса зар Диего не заслижува.... Лани се тепаа сте екипи за него, едвај добивме некоја ѕвезда сега па да го продадеме.... Плус ќе има многу контролни утакмици Јувентус па ке се види дали може да игра во 4-4-2 формација....
инаку некој побара утакмицта вецер да ја гледа па еве линк .....
http://atdhe.net/ ќе ја побарате откако почне....

п.с шо е финтава со означувањето во темава ? :vozbud:
niso posebno so oznacuvajnevo

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Во колку часот играме денес?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
od igrata ic ne sum zadovolen koj ne gleda mora da se raboti letovo poveke naj raspolozeni se zasea candreva i diego

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Дај кажете со кој состав играме

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дел пиеро постигна гол но поништен поради офсиде

--- надополнето ---

desnoto krilo im e dobro mislam deka e meksikanec :D

--- надополнето ---

Дај кажете со кој состав играме
RED BULLS: Sutton, Clebao, Borman, Mendes, Ubiparipovic, Hall, Tchani, Sassano, Garcia, Wolyniec, Chinn. All. Backe. A disposizione: Coundoul, Albright, Ream, Stammler, Angel, Petke, Richards
JUVENTUS: Manninger, Zebina, Bernardini, Brandao, Grosso, Marrone, Padoin, Candreva, Diego, Del Piero, Trezeguet. All. Zaccheroni. A disposizione: Bladi, Salihamidzic, Amauri, Grygera, Ekdal, Paolucci, De Ceglie, Yago, Esposito, Belcastro, Alcibiade.

--- надополнето ---

zavrsi prvo polu vreme od igra ic ne sum zadovolen imave 1 2 sansi ali ne dovlno ponisten gol na alex igrata za nikade nalik so milan vo posledno kolo

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Гледав некаде од 11-12 минута и освен пречката на Алекс немаше ништо вредно да се спомене. За малце ќе заспиев од досада.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom