Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Фала колега:wink:Што е работата со тоа?ај означете го бјанконеро веро ќе ве тепам алооо Тимче оваа работа
Фала колега:wink:Што е работата со тоа?ај означете го бјанконеро веро ќе ве тепам алооо Тимче оваа работа
Наводно, Роберто Манчини го посакувал Диего во Манчестер Сити, а Тутојуве пишува дека Манчестер Сити ќе понуди 19 милиони фунти да го ангажира Бразилецот. Мислам дека грешка ќе биде евентуалната негова продажба.
останува да видимеДиего може да се проба и како втор напаѓач како Кристиано Роналдо ,исто и Џовинко може да игра втор напаѓач,а Марота изјави дека нема да донесе ниеден играч од Сампдорја,така да Пацини ќе си остане
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=21528
Oва е веста што ми се допаѓа најмногу! Нема да има Inzaghi втор дел во Јуве!Диего може да се проба и како втор напаѓач како Кристиано Роналдо ,исто и Џовинко може да игра втор напаѓач,а Марота изјави дека нема да донесе ниеден играч од Сампдорја,така да Пацини ќе си остане
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=21528
Е да .. Арда Туран навистина вреди злато, би бил многу среќен да го видам во црно-белиот дресБаталете екстра имиња или исфорсирани млади играчи кои уште не ни играле у јака екипа да ни ги продаваат за 30миљона.
Пуштете Алфа ТВ и видете Арда Туран што прави, сам им ја држи цела репрезентација на Турциве. Он ми е прва желба каков Ди Мариа каков Варгас. Детево партал праи, а и би дошол за 20миљона.
Маркизио е веќе тука,не би сакал да се запостави овој талент,многу наликува на легендарниот Антонио Конте и погодена му е веќе позицијата,само треба повеќе храброст и решена е таа позиција,Швајни ниту играл како крило ниту ќе игра затоа да заборавиме на оваа шпекулацијаСпоред, Кориере, Јуве сериозно размислува да достави понуда до Баерн Минхен за Бастијан Швајнштајгер, а се наведува дека Дел Нери го посакал Швајнштајгер за засилување. Швајни може да игра на секоја позиција во средината, но се наведува дека Дел Нери ќе го употребува како лево крило. линк
A Calciomercato пишува дека само Киелини,Маркизио и Дел Пиеро се недопирливи за трансфер.
Maјко мила, само да не е вистина ова. Доста е што имаме еден Амаури во тимот и што ми ги искина нервите, уште овој Бугаров ни фали. Тогаш, не просечна, туку подпросечна екипа ќе бидеме.Daily Mail пишува дека агентот на Димитар Бербатов веќе почнал почетни преговори со неколку тимови за трансфер на Бербатов, а самиот агент изјави дека имал некои почетни разговори со други тимови, и дека не може да каже ништо повеќе. Daily Mail тврди дека тие тимови се Јувентус,Милан и Волфсбург.
Maјко мила, само да не е вистина ова. Доста е што имаме еден Амаури во тимот и што ми ги искина нервите, уште овој Бугаров ни фали. Тогаш, не просечна, туку подпросечна екипа ќе бидеме.