Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Антонини во дефанзива игра слабо но во офанзива е добар тоа е лошо подобро да игра Замброта и за двете е солиден но тогаш треба или Абате или Антонини повторно да игра десен бек.Слаба реализација на Робињо иако добро се движеше треба да поработи на реализација а Ибрахимович нема за него што да се збори секоја утакмица гол :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Вака јас ги глеам работите досега сезонава...
Антонини ни е најслабата алка во тимот.Добар работник е,се труди,трча,ама не знае да игра бе! Нити е добар во одбрана,нити има некој центаршут за во напад,нити дрибла,ништо..Јас би ги играл Бонера и Замброта по страните и не знам зошто не проба со Сократис како десен бек и онака затоа беше земен гркот! Замброта да игра лево! Сите не напаѓаат по лева страна кај Антонини.Вчера Суарез го работеше како стигна,а во саботата малце помалку го работеше Паласио!
Силва е стандард добар и најмногу верувам во него! Неста последно време има доста несигурни потези.Као збунет ми е накако.Можда треба да се одмори понекоја утакмица,а и гркот заслужува шанса!
За средниот ред..Гатузо ваков како што игра последниве 2 утакмици е се што ни треба.Се надевам дека ќе има појше вакви утакмици сезонава.Пирло,солиден е за разлика од многуте слаби изданија минатата сезона! Е Сидорф..:) Готов е човекот..Во него има останато само осетот за добро додавање одвреме-навреме.Веќе не може ни да ја гради топката по што беше препознатлив,нити да издрибла,нити да претрча некого.Прави доста грешки и некогаш ептен ја успорува играта!Боатенг би требало да игра пред него.Добро се вклопува постепено Боатенг во играта и ни требаше таков пргав играч до Гатузо во Милан!Доста трча,работи и конечно имаме еден играч од среден ред со солидна брзина,добро чувство за игра и добро чувство за додавање кој може да повлече контранапад.Пирло,Сидорф,Гатузо и Фламини тоа не го можат.
Нападот.. Ибрахимович! Само тој засега..Секоја чест за него..Се надевам дека ќе продолжи да ги полни мрежите,ама не може и тој по 3 гола на утакмица да дава.Робињо се движи и вклопува се подобро и подобро! Јас мислам дека е прашање само на време кога тој ќе експлодира! Не ми беше јасен вчера експериментот со Роналдињо на клупа па уште да не влезе воопшто..(освен ако нема некои други причини)
Пато се враќа во сабота најверојатно и се надевам дека ќе ни ја зголеми реализацијата во нападот.А Робињо ќе се подобри доста и ќе почне да игра многу подобро,верувајте!

И За вчера не ми беше јасно што кој к*р изводеше Абијати на крајот?! Што уопште се мрцвареа во последни минути?! Демек на нерешено ќе играме..Тоа не ми личи на Милан a и контрадикторно е со изјавата на Алегри пред некој ден дека Милан секогаш игра на победа!Чудно ми беше да го глеам Милан како се задоволува со нерешено и воопшто не ни пробува да нападне!Крајно ме изнервираа тогаш!
Се на се,мислам дека вчера игравме добро и дека се подобруваме малце по малце.Најбитно е Гатузо да има појше онакви утакмици,да се врати Пато и да не примаме гол на секоја утакмица.
Се надевам дека ќе бидеме се подобри и подобри!
FORZA MILAN!!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Здраво на сите по 10 дена пауза (бев баниран од ЅУН замислете засто му реков не првоцирај во наш фан клуб).
Инаку за играта вчера мислам дека без старца нема ударца,да не беа Гатузо,Пирло,сидорф и неста (иако голот беше негова грешка) незнам што ке праевме.
Антпниони беше вчера куропецало тешко,ја гледав вчера утакмицата на албанскиот Супер спорт на ХД и само да чуевте како Силва му се дери на 2-3 моменти на Антонини,кој по се изгледа Гатузо му е идол и го копира во гестовите но за тоа братче треба срце и да истрчаш 13 000 м на утакмица. Пирло исто така одличен,можеби даде некој пас бош мегутоа во дефанзива стпечи доста контри. Ибра Но комент,робињо веке кажано од другите.
Единствено што мислам е дека Принц може да се испроба на Десен бек а Замброта да оди на лев бек,можда звучи лудо али верувам дека Принцот го може тоа со оглед што може да повлечи акција а воедно и добар е како дефанзивец . А ионака некам да го гледам бонера и абате таму.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
abe dobro sea golot bil negova greska nema vrska sto e greska nekoj zver igrac da te pomine? ne e toa tvoja greska ili oti ti vrska nemas
pa i bekenbauer bil minet od pele i on mu zimal topki na pele
odlicen poteg napravi suarez nesta nemozese nikako da reagira

--- надополнето ---

a so sto zasluz grkot da mu se dade sansa pred nesta a nino?
top si igra nesta ama mora da mu se nafrlite na nekoj
pravite krivci se abate antonini alegri i bonera celo vreme a deneska robinho
a alegri sto e luzer e luzer nema dilemi ama da se nadevame deka ke zemat dva igraca u januari i da se nadevame deka alegri nema da se glupira kako do sega

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Курназ, можеби не заслужи гркот да игра пред Неста, ама Неста не е двајсгодишнак па секоја утакмица да ја изигра на ниво.. Треба да се одмори. И да, мислам дека Гркот би се снашол и на десната бековска позиција.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Курназ, можеби не заслужи гркот да игра пред Неста, ама Неста не е двајсгодишнак па секоја утакмица да ја изигра на ниво.. Треба да се одмори. И да, мислам дека Гркот би се снашол и на десната бековска позиција.
Брат,гркот ти е роден штопер,за да игра бочно треба да има креација и да развие напад со тоа што ке влече до нивна половина каде Пато или било кое десно крило ке се трасформира во централен напагач(тактика која ја примени Мурињо со мајкон во Интер а Анџелоти ја праеше со Кафу и Серџинјо на времето). Јас мислам дека гркот најарно да изигра некоја утакмица место Неста затшто има квалитет во него и ке биде добредојден во ова ужасно темпо секој трет ден утакмица.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Среќен роденден Шева и фала за СЕ!
Среќен роденден и на таебе Берлу.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.842
Поени од реакции
50.177
не честитам родендени на ситем ама на најдобриот што сум го гледал мора.

Среќен роденден мајсторе

зирнете ја компилацијава, сум ги изгледал скоро сите ама оваа е најдобра, 10 минути опасно ежење

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
a so sto zasluz grkot da mu se dade sansa pred nesta a nino?
top si igra nesta ama mora da mu se nafrlite na nekoj
pravite krivci se abate antonini alegri i bonera celo vreme a deneska robinho
a alegri sto e luzer e luzer nema dilemi ama da se nadevame deka ke zemat dva igraca u januari i da se nadevame deka alegri nema da se glupira kako do sega
Се согласувам дека Неста вчера не можеше да изреагира подобро на таков потег на Суарез,ама мене ми беше зборот дека Неста последните неколку утакмици ми игра на граница на солидно..Некако е несигурен што е и нормално кога игра без одмор,а веќе не е младич.Не реков дека Сократис е бољи од Неста туку дека треба да се искористи за овој малку да се одмори.Верувам дека Сократис би бил солидна замена.И во секој случај е подобро кога се користат повеќе играчи за една позиција.Се дава простор за одмор,а тоа влијае и на мотивацијата за игра.
Еве Гатузо ти е пример..Има конкуренција за неговата позиција и се повампири човекот! :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Среќен роденден Шева! Го обожавав како играч и како човек! Легенда!!

Би сакал да го видам во Милан некогаш, дали како тренер, дали како директор не е битно Милан е во неговата крв!

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Лошо е што во групава губиме драгоцени бодови како овие 2 против Ајакс...сега следуваат 2 натпревари против Реал и не дај боже да ги завршиме со 2 порази што може многу лесно да се случи...ќе ни биде загрозено местото во групава а не ни сакам да мислам на таа работа

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Некој да ми ја најде сликата од Шева кога седеше на трибини со навивачите на Милан?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom