Нека го има на клупа за секој случај,а и би сакал да го видам Пато ко централен малце,само ако се опорави на време и скроз да се опорави!еве
Прегледај го приврзокот 35291
Ибра изгледа ќе одмара со Парма и Пипо ќе игра, паметно е ова, вчера кривеше едно време при крај на прво полувреме, рикна човеков откако дојде душа му извадија, ако се врати Пато до догаш немаме гајле.
Тачно! Башка Ибрахимович дава голови така да не е проблем тоа =) Едино може да ни биде криво што не го земавме Хернанес ...Абе не се замарајте со Бориело и Хунтелар веќе,во второ разредни екипи нормално дека ќе даваат голови таква класа на играчи се како Џилардињо,Кваљарела и остали.......турете им пепел ако чинеа немаше да има потреба од Ибра и Робињо.
Сасуке,мене тоа не ме загрижува,највеке ме загрижува реализацијата на нашиве,ако се земе фактот дека на сите средби само Ибра ни е стрелец откако е дојден (со исклучок на Пипо еден гол). Уште повеке ме загрижува што не даваме гол надвор од шеснаесетник земајки го фактот дека имаме 5-6 одлични шутери дали си приметил на нашиве утакмици Сидорф,Пирло и Рони кога имаат топка на 16-25 метри и чиста позиција за удар , не шутираат туку го бараат самоИбра и тука при пас се губат топки поготово во Катанаџата. Дали е во прашање губење самодоверба или незнам што но работата е загрижувачка.Абе не се замарајте со Бориело и Хунтелар веќе,во второ разредни екипи нормално дека ќе даваат голови таква класа на играчи се како Џилардињо,Кваљарела и остали.......турете им пепел ако чинеа немаше да има потреба од Ибра и Робињо.
![]()
Пс. Колку сакам да не плесне Реал 2 пати сега да се чешаме со 4 бода а ајакс ќе има 7 и ќе биде на чекор од пласман преку куров од вакви пичкарски изданија се задоволуваш со 1-1 против Ајакс епа нека им го упикаат сега! Мисири!
А колку само мењава сезонава дали ќе бидеш прво или второ место во група !
Wow! Го накрши што рече деца!? :nesum:Ах бе деца !
Ако им земе Ајакс 6 бода на Оксер ја ќе си го видим тилот ! За пласманот понатамо не сакам ни да размислувам, само прашање е дали ќе бидемо 1 или 2 ништо појќе !
Зошто бе па и ти не напиша деца?^Дами и господо, новиот Чапо!! Директор за ширење бедови во фан клубов!
дај бе да го вратиме Пеце овде, добар баланс беше за Чапо и Димче...него се му беше розево
ps. Dim6e, pozitivno e so ne igra Omniewu!!