Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.134
еве

27232_1315849649492_1028236606_30815489_2382450_n.jpg

Ибра изгледа ќе одмара со Парма и Пипо ќе игра, паметно е ова, вчера кривеше едно време при крај на прво полувреме, рикна човеков откако дојде душа му извадија, ако се врати Пато до догаш немаме гајле.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
еве

Прегледај го приврзокот 35291

Ибра изгледа ќе одмара со Парма и Пипо ќе игра, паметно е ова, вчера кривеше едно време при крај на прво полувреме, рикна човеков откако дојде душа му извадија, ако се врати Пато до догаш немаме гајле.
Нека го има на клупа за секој случај,а и би сакал да го видам Пато ко централен малце,само ако се опорави на време и скроз да се опорави!
Шева легендо,се надевам еден ден ке те видиме пак во Милан,на било која функција!

P

PewDiePie

Гостин
Шева легендо среќен роденден(со малце каснење)да ни се вратиш.на која било функција во клубот!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Мене ми се чини или дрвоно у Шалке до сеа на свака утакмица што ја изигра даде гол ??

P

PewDiePie

Гостин
Абе не се замарајте со Бориело и Хунтелар веќе,во второ разредни екипи нормално дека ќе даваат голови таква класа на играчи се како Џилардињо,Кваљарела и остали.......турете им пепел ако чинеа немаше да има потреба од Ибра и Робињо.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Абе не се замарајте со Бориело и Хунтелар веќе,во второ разредни екипи нормално дека ќе даваат голови таква класа на играчи се како Џилардињо,Кваљарела и остали.......турете им пепел ако чинеа немаше да има потреба од Ибра и Робињо.
Тачно! Башка Ибрахимович дава голови така да не е проблем тоа =) Едино може да ни биде криво што не го земавме Хернанес ...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сасуке,мене тоа не ме загрижува,највеке ме загрижува реализацијата на нашиве,ако се земе фактот дека на сите средби само Ибра ни е стрелец откако е дојден (со исклучок на Пипо еден гол). Уште повеке ме загрижува што не даваме гол надвор од шеснаесетник земајки го фактот дека имаме 5-6 одлични шутери дали си приметил на нашиве утакмици Сидорф,Пирло и Рони кога имаат топка на 16-25 метри и чиста позиција за удар , не шутираат туку го бараат самоИбра и тука при пас се губат топки поготово во Катанаџата. Дали е во прашање губење самодоверба или незнам што но работата е загрижувачка.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467

Пс. Колку сакам да не плесне Реал 2 пати сега да се чешаме со 4 бода а ајакс ќе има 7 и ќе биде на чекор од пласман преку куров од вакви пичкарски изданија се задоволуваш со 1-1 против Ајакс епа нека им го упикаат сега! Мисири!
А колку само мењава сезонава дали ќе бидеш прво или второ место во група !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Пс. Колку сакам да не плесне Реал 2 пати сега да се чешаме со 4 бода а ајакс ќе има 7 и ќе биде на чекор од пласман преку куров од вакви пичкарски изданија се задоволуваш со 1-1 против Ајакс епа нека им го упикаат сега! Мисири!
А колку само мењава сезонава дали ќе бидеш прво или второ место во група !

Ах бе деца !
Ако им земе Ајакс 6 бода на Оксер ја ќе си го видим тилот ! За пласманот понатамо не сакам ни да размислувам, само прашање е дали ќе бидемо 1 или 2 ништо појќе !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Ах бе деца !
Ако им земе Ајакс 6 бода на Оксер ја ќе си го видим тилот ! За пласманот понатамо не сакам ни да размислувам, само прашање е дали ќе бидемо 1 или 2 ништо појќе !
Wow! Го накрши што рече деца!? :nesum:
Да ти надобро знаеш како стојат работите што се замараат сите да дискутираат крај краева кој кур тепаат другиве екипи дома гости тоа не ми е јасно сите само дома ке играат и готово сите среќни и весели...

Кажи ми една позитивна работа досега од сезонава„? Крај краева испаѓа ти си дете зашто јас не го знам Милан што калкулира!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.134
^Дами и господо, новиот Чапо!! Директор за ширење бедови во фан клубов! :icon_lol:

дај бе да го вратиме Пеце овде, добар баланс беше за Чапо и Димче...него се му беше розево :)

ps. Dim6e, pozitivno e so ne igra Omniewu!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Оптимисти обединете се...

Со муабетење за мед и млеко гледам многу титули земавме. Критикувањето најефикасно води до успех и до промени, нешто што му треба на Милан.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
^Дами и господо, новиот Чапо!! Директор за ширење бедови во фан клубов! :icon_lol:

дај бе да го вратиме Пеце овде, добар баланс беше за Чапо и Димче...него се му беше розево :)

ps. Dim6e, pozitivno e so ne igra Omniewu!!
Зошто бе па и ти не напиша деца? :(

Јака ти душа за оптимизмот кој го шириш! No one like you :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Го гледам ова јапончево за Дортмунд што игра како би ни добро дошол, можеби и подобра солуција од Хернанез, мора некој обид да се донесе летово ако се пензионира Сидорф.

Мора да се тепаат оние ботовине Парма да им се одмаздиме за последниот педерски пораз што ни го нанесоа.

А Хунтелер може е 200 гола да даде џабе кога у големи клубови се усерува, а за Борило друга работа, потешка задача има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom