Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
Сега Прв пат ја облакам маичкава вечерва ја добив од Димче и голема благодарност но само Милан ме еба за 7.000 ден.
Многу малу ја гледав утакмицата али читам сме имале шанси изнапромашуал Робињо, па дајте еден клип ако ви се најде да се до крај испровоцирам али то е то ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Ќе може да даите хајлатс да го видам баш голот на Ибра..фала однапред

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Срамота! Ова е неуспех се задоволивме сонерешено и кој кур му е филмон на ќељавион Абиати? Пола саат изведува голаут мисир овој Алегри е за бесење имаме среќа што Ибрахимович го имаме во тим !

Кој куртон е овој Алегри Лео беше цар за него измена прави во 85та а и измените му беа ептен на место... Ќе не унакази човеков!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.136
Задоволен сум и од играта и од резултатот. Тешка утакмици, незгоден противник, можда не беше право време да се испробуваат експерименти со формацијата и седнување на роналдињо на клупа ама и вака за изненадување добро се изигра.
Попаметно ќе беше да се иде со Роналдињо на победа, да се заврши све денеска и да не се комплицира до крај, ама што е тука сеа.

Гатузо и Пирло беа јунаци денес пак по втор пат по ред. По све изгледа Амброзини ќе седи на клупа кога ќе се врати, ваков Гатузо не можеш да седнеш.
Не ми се свиѓаше како Суарез го силуваше Антонини и како му ја извади маста на Неста за голот. ај Неста еднаш можеш да го заебеш и толку, ама со Антонини брутално беше, еве да не бегаме далеку, Красич на пример кога ќе го грабне тоа ќе бидат циркузи прави.

Робињо добро играше, сеа шо немаше среќа е друг муабет, како што е нетрениран цело лето ја мислев бетер ќе иде со него работава, ама фино си се вклопува полека и он.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Остај брат,Антонини ти е незнам,силовање му праат сите.
У јануари нека гледаат нека земат некое бекче,зошто титула вака НИКСТ.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Да не ни е Ибра ,тешко нас.. Иначе незнам што се треба да напраи Антонини за да го сменат ...поглуп лев бек не сме имале никад. а зашто не го стави Дињо последни 15 минути коа беа разместени малце ајакс у одбрана ,како само им влагаше сидорф,можам да замислам Дињо што би праел..можеби и ќе тепавме,ама ај добро е ,да не се жалиме..

--- надополнето ---

ке заборавев да го пофалам Тиаго Силва,вечерва беше најбољи. Имаме еден од најдобрите бекови моментално .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Р О Б И Њ О гадни сте да му ебем, ка кире и ј занети сте , aман ! Да му се одмили на чуек да чита !

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

za 10 milioni mu go dadovme i toa e na pozajmica sega i ke gi otkplakaat tie 10 milioni na tri godini sramota
a mozese da vleguva vo 70ta minuta da bide prva rezerva na ibra i mozebi da igra vaka na mestoto na BINHO
ama pa i sakase da igra prva jebiga
ne go sakav dodeka bese vo milan bidejki bese prv izbor i ja guseses igrata na milan ama ovaa sezona ke dadese sigurno 8-10 gola! :toe:

--- надополнето ---

ili pa da se prodadese za 13 odma da gi dadea parite a ne vaka da ja sozaluvame roma da i pomagame

--- надополнето ---

ali galijani si go znae toa

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
^ :pos:
Али магарено редно време е да го тргнеш. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom