Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=58186
Место да земеме каков таков бек за 5 мил тие ќе го откупуваат Мансини за 4 мил. :back: ги обожавам.

Абе јебеш Аого, го гледав Бејл како им го расплака мамичето на Арсенал, нек си јебе матер многу јако дете. :pipi:

Ау да имаа малце памет нашиве глава за глава Хунтелар да им го даемо ако више не им се дава паре

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Само разликата е што Роналдињо и во оваа форма што е послаб од пред 3-4 години има 10ина голови и 16 асистенции.

А статистиката на Пирло е мизерна, нема голови и мислам дека има 1 асистенција.

Ако тоа е вториот најдобар играч во екипата ондак...
Многу површна ти е споредбата. Шо да речиме тогаш за Тиаго Силва со 0 гола и 0 асистенци или ете можи 1 гол да има.

Не игра на позиција кај шо можи да постигни гол или па да напрај асистенција. Од него почнува акцијата, лесно му беше на Сидорф да асистира на минатата утакмица по таква топка.

Амо шо ти објаснувам јас па тебе, биди си експерт ти во свој очи. Не можам јас да те натерам да цениш некој ако твојата ретардираност те спречува. Фактот шо останува е еден, Пирло е незаменлив во Милан па и во Италија, а таму за разлика од тебе одлучуват експерти.

P

PewDiePie

Гостин
Искрено,колку и да не е во форма Пирло колку и да ме вади од контакт дека е дрво последниве сезони,пак некако најсигурна ми е топката кога е кај него.
Мора да го крене нивото на игра за следната сезона,верувам дека ќе му биде меѓу последните истата ама мора да се потруди повеќе.Исто така тек сега се гледа дека ни фали Бекс,какви само токи му даваше на Рони а не Сидорф доаѓа до Рони и се некои цик цак не успечи безвезниу пасови си прават од кои не произлегува ни една шанса.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Многу површна ти е споредбата. Шо да речиме тогаш за Тиаго Силва со 0 гола и 0 асистенци или ете можи 1 гол да има.

Не игра на позиција кај шо можи да постигни гол или па да напрај асистенција. Од него почнува акцијата, лесно му беше на Сидорф да асистира на минатата утакмица по таква топка.

Амо шо ти објаснувам јас па тебе, биди си експерт ти во свој очи. Не можам јас да те натерам да цениш некој ако твојата ретардираност те спречува. Фактот шо останува е еден, Пирло е незаменлив во Милан па и во Италија, а таму за разлика од тебе одлучуват експерти.
Силва има дадено 2 гола:smir:,а и е ѕвер назад за разлика од Пирло што едвај погодува долги топки.Најдобро прај споредба со Снајдер па види кај е Пирло наш :).

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јебеш га, Интер тепаа два разлика. Ништо, единствено нешто што сакам Милан да го стори е да го задржи местоно. Незнам заш ама имам чуство дека многу ќе е тешко со Сампторија.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јебеш га, Интер тепаа два разлика. Ништо, единствено нешто што сакам Милан да го стори е да го задржи местоно. Незнам заш ама имам чуство дека многу ќе е тешко со Сампторија.
Милан се знаеше дека неможе да осови сеа да навиваме за Рома..:)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Од авион се гледа кој е напатен и ретардиран, ми ги спореди Пирло со Силва ебате тоа малоумникот.

Што не ми го спореди со Абиати или со Дида.:tapp:

А за ова те молам имаш неколку опции:
а) да идеш на офталмолог да ти дадат некои убави цвикери со појакичок диоптер
б) да си купиш некоја книга Основи на фудбалот и фудбалската игра и да ја прочиташ неколку (3-4 пати)
в) да се откажеш од пратење фудбал како што имаше една реклама '' дечко боље би ти ишло пливање
''

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.921
Пирло голови кога играше и кога беше добар даваше воглавно од слободни, сега тоа не му пали-ете зошто нема голови.

Пирло дирктен асистент никогаш не бил изразито(oсвен кога Господ шеташе по Сан Сиро и кога го имавме Шевченко). Тоа беше задача на Руи Коста/Кака и во поново време Роналдињо, која асистенција ја сакаш ти од човек што игра на своја половина и напред оди само во ситуација на тотална иницијатива.
Негова задача е да диктира темпо, да усмерува акција, и да брани бидејќи е прв пред дефанзивниот тандем.
Ретки испади има напред човекот, а секогаш кога ги има без исклучок, Милан е во шанса.
Не може да се правиме дека е во некоја брилијантна форма ама мене не ми текнува на играч што е подобар од него и ни е достапен(клучен збор е ова немој да забораваш).
Тие што се со негови карактеристики и способности денешно време се троица или четворица и нас не ни се достапни, зошто се викаат Чаби, Фабрегас Есиен и слично.
Мене најизводлив и најблиску до достапен за нас ми е Монтоливо, радо би го пречекал и би го седнал на негова сметка Пирло на клупа.
Шансата се пропушти минатото лето можеби за продавање, ама премногу ќе беше и он и Кака да отидеа во еден блиц, размисли зошто не го дадоа и него, а ги имаа условите и парите на маса ставени...

Едно знам, играта на Милан со Пирло можда не е најсјана и ме вади од такт во многу ситуации, ама драги бациња, кој гледал утакмица во која он не играл(еве ви ја Лацио сетете се) знае зошто е првотимец човекон.Нема поента играта без него, стадо што трча по ливада се без него!
Знам и уште нешто, момент и хајлајт на сезонава беше неговиот гол во Мадрид, можда сфаќате, можда не, ама тој гол ја доби таа утакмица, а таа утакмица ја донесе во некаков ред оваа сезона, верујте дека ќе бевме “Јуве два“ ако не ја инспирираше он таа победа.

пс.
зирнете го клипов, кој не се разнежни и не направи женска фаца нека го напушти фан клубов по итно..

ми гази по ганглии и овој по малце, ама исто како Пирло и него не би го дал во моментов..

P

PewDiePie

Гостин
пс.
зирнете го клипов, кој не се разнежни и не направи женска фаца нека го напушти фан клубов по итно..

ми гази по ганглии и овој по малце, ама исто како Пирло и него не би го дал во моментов..
Ај ако разбира некој нека каже што кажа Лео на прес конференцијата во последниот дел од клипов.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Компанијата Финивест која ја држи Берлускони и од каде што доаѓаат главните пари со кои располага Милан на 23ти Април ќе направи пресметка на буџетот за да се види дали ќе има позитивен или негативен резултат. Ова ќе биде и главен чекор кон тоа дали Милан летово ќе располага со многу или малку пари

P

PewDiePie

Гостин
Абе како и да е 15 мил ќе има од новиот спонзор,и ако се продадат Јанко и Каладзе да се соберат од нив некои 10 мил. ќе има доволно за двајца играчи.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да ако зимаме од Сиена ќе бидат доволно..мора да се земе добар организатор некој како Хамшик,Хернандес..и уште еден добар напаѓач со овие ништо не правиме.Треба да ги продадат еден куп играчи:Фавали,Јанкуловски,Одо,Инзаги,Пирло.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom